Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Oltacılar.Com Bölge Grupları & Organizasyonlar Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirdiğiniz Tatlı Su Organizasyonları Hakkında Herşeyi Burada Paylaşabilirsiniz

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 08.04.09, 13:53   #41
Atilla TOKER
Üye

Atilla TOKER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Atilla TOKER
Memleket:Aydın/Didim yazsada memleket ADANA
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: Havalar ısındı bakcez gayri!!!
Referans:
Atilla TOKER will become famous soon enoughAtilla TOKER will become famous soon enough
Mini orgazinasyon gibi gözüksede mücadelemizde büyük bir adımdı,
heyecan hat safhadaydı tüm arkadaşların gözlerinden bu okunuyordu ki herkes bir yürek olmuş herkes aynı şeyleri düşünürken bunu anlamamak imkansızdı.

Bir yandan yeni gördüğümüz arkadaşlarla tanışma,tanışırken fikir alış verişleri mücadelemiz için neler yapabiliriz hakkında konuşmalar,sezonu açmanın verdiği heyecan ile turna aşkının balık yakalama uğraşıyla herşeyin paylaşılması,

Öyle ki;
-herkes birbirini tanıyordu orada nasıl tanımazdı ki zaten
hepimiz birdik yürekler bir düşüncelerimiz bir yaşamdık her adımda dahada kuvvetli dahada birlik olan güçlenen koca bir aileyiz biz,

Doğayı ve çevresini seven,yarınlarını düşünen bilinçli amatör balıkçılarız

Biz OLTACILARDER
Biz Amatör Balıkçılık ve Su Altı Kaynağı Paylaşım Platformu - www.oltacilar.com
Biz Koca Bir Birliktelik Bitmez Bir Sevda Yılmaz Bir Mücadeleyiz
Biz Büyüdükçe Büyüyen Bir Aileyiz,

Saygılarımla.

Atilla TOKER isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08.04.09, 15:58   #42
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
Memleket:Ankara
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans:
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Alıntı:
tur01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Serkan.Doga ve Cevre Dostu Amatör Oltacılar Derneğinin bu güzel birlikteliğinde katılımda bulunan arkadaşlarımızın güzel bir gün geçirdiği gerçeği kesinlikle doğrudur.Tabi tüm dostların mutlu olması bizim mutluluğumuz olup bundan sonraki organizasyona katılmayı düşünmem lazım. Sebebini biliyorsun tabi. Organizasyonları annesi durumunda olmak,arkadaşlarımızın karnını doyurması için elimizden geleni yapmak tabiki beni mutlu ediyor. Fakat bulaşıkları yıkamamak için mecburen elimi kesmek fikrini çok sevdim. Yoksa sen arabayıda yıkatırdın kesinlikle. İş yerindede işleri hafiflettim elim sayesinde.Bu güzel birliktelik ve yeni fikirler için birkez daha teşekkürler
Abi mesajını iki madde halinde cevaplayayim.

1- Çok çok geçmiş olsun abi. Elinin kesilmesine inan müthiş derecede üzüldüğümü bilmeni isterim. (Zaten orada da bunu ifade etmiştim sana) Senin sayende bir çok dertten kurtuluyoruz gerçekten bunu inkar etmemek lazım. Seninde söylediğin gibi annemiz gibisin (Teyze demiyorum bak anne diyorum dikkatini çekerim, yanlış anlaşılmasın. Düzce li Murat ağabeyimin bana yaptığı bıçağın kılıfında da oltacilar.com annesi Serkan yazıyor) Sen olmazsan o müthiş salataları kim hazırlayacak bize?
2- Kesinlikle öyle birşey yapmayacağımı çok iyi biliyor olman lazım. Yapsam yapsam mıntıka temizliği yaptırtırım. Onu da yaparken sizden ayrı hareket etmez, hatta sizden daha fazla emek sarfederim. Yeni başkan adayları şayet organizasyondan sonra temizlik firması ile anlaşıp sizi yormayacaksa o zaman işin rengi değişir tabiki. Her geçen gün verilen vaadler çoğalıyor ama unutmayınızki ilk genel kurula kadar yönetim bizde ve mıntıka temizliğini mecburen biz yapacağız. Üzülerek söylemek gerekir ise şuandaki mevcut yönetim herhangi bir temizlik firması ile anlaşma sağlayamamıştır.
Varsa buna da vaadde bulunacak bir başkan veya yönetim, başımızın üzerinde yeri var tabiki

M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08.04.09, 16:05   #43
YAŞAR
Üye

Üye Adı: Yaşar ALPER
En İyi Avı: OLTACILARDER Dostluğu
Referans:
YAŞAR will become famous soon enoughYAŞAR will become famous soon enough
Alıntı:
atito01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mini orgazinasyon gibi gözüksede mücadelemizde büyük bir adımdı,
heyecan hat safhadaydı tüm arkadaşların gözlerinden bu okunuyordu ki herkes bir yürek olmuş herkes aynı şeyleri düşünürken bunu anlamamak imkansızdı.

Bir yandan yeni gördüğümüz arkadaşlarla tanışma,tanışırken fikir alış verişleri mücadelemiz için neler yapabiliriz hakkında konuşmalar,sezonu açmanın verdiği heyecan ile turna aşkının balık yakalama uğraşıyla herşeyin paylaşılması,

Öyle ki;
-herkes birbirini tanıyordu orada nasıl tanımazdı ki zaten
hepimiz birdik yürekler bir düşüncelerimiz bir yaşamdık her adımda dahada kuvvetli dahada birlik olan güçlenen koca bir aileyiz biz,

Doğayı ve çevresini seven,yarınlarını düşünen bilinçli amatör balıkçılarız

Biz OLTACILARDER
Biz Amatör Balıkçılık ve Su Altı Kaynağı Paylaşım Platformu - www.oltacilar.com
Biz Koca Bir Birliktelik Bitmez Bir Sevda Yılmaz Bir Mücadeleyiz
Biz Büyüdükçe Büyüyen Bir Aileyiz,

Saygılarımla.
Atilla abi ben senle tokalaşacaktım tanışcaktım kalabalıkta muhabbette kaynadı gititi

YAŞAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08.04.09, 16:53   #44
hüsofobi
Üye

hüsofobi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Hüseyin Yıldız
Memleket:Ankara- sincan
En İyi Avı: 3 kg turna
Referans:
hüsofobi will become famous soon enoughhüsofobi will become famous soon enough
Abilerim döktürmüşsünüz valla
başkanım saygılar.
aranızdam olmak isterdim
ama olmadı
abimle evrakları gönderdim eksik birşey olursa görüşürüz.

hüsofobi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08.04.09, 21:52   #45
efsane_kemal_06

efsane_kemal_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Kemal KARATAŞ
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: Ben Avcı Değilim.
Referans:
efsane_kemal_06 will become famous soon enoughefsane_kemal_06 will become famous soon enough
Bu güzel birlikteliğimizi sağlayan Amatör Balıkçılık ve Su Altı Kaynağı Paylaşım Platformu - Amatör Balıkçılık ve Su Altı Kaynağı Paylaşım Platformu - www.oltacilar.com ve OLTACILARDER üyelerine çok teşekkür ederim.Birlikteliğimizin dostluğumuzun devam etmesi dileğiyle.Emeği geçen herkese teşekkürler...

efsane_kemal_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08.04.09, 21:54   #46
çupra güven
Üye

çupra güven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Güven AYGÖREN
Memleket:ANKARA
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: 12 kg turna 1.5 kg amerikan levreği 42 kg yayın 6 kg sazan
Referans:
çupra güven will become famous soon enoughçupra güven will become famous soon enough
işte oltacılarder bu.balık tutmak bahane sohbet muhabbet şahane.orada bulunan bütün arkadaşlarıma bu güzel gün için teşekkür ederim.

çupra güven isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08.04.09, 23:37   #47
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans:
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Alıntı:
hüsofobi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abilerim döktürmüşsünüz valla
başkanım saygılar.
aranızdam olmak isterdim
ama olmadı
abimle evrakları gönderdim eksik birşey olursa görüşürüz.
Saygı ve sevgi bizden dostum.
Dünkü yönetim kurulu toplantısında üyeliğin onaylandı bile.
En kısa sürede mücedelede fiili olarak yer alman dileklerimle ailemize hoşgeldin diyorum.

M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09.04.09, 00:48   #48
Musa ERCİYAS

Musa ERCİYAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Musa ERCİYAS
Memleket:Ankara' nın Dikmen' i
Kan Grubu: B Rh (+)
En İyi Avı: OLTACILARDER Dostluğu
Referans:
Musa ERCİYAS will become famous soon enoughMusa ERCİYAS will become famous soon enough
Önc€likl€ aranızda olamamaktan üzüntü duydugumu b€lirtirim aranızda olmasamda kalbim v€ gönlüm sizl€rl€ oltacilard€r v€ oltacilar .com ail€si bunu bilin harikasınız t€k k€lim€ il€ iyiki varsınız kar€l€r süp€r valla kard€şlik v€ dostluk bu işt€€ h€pinizi seviyorum

Musa ERCİYAS isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09.04.09, 14:31   #49
Ali MUMCU

Ali MUMCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: ali
Memleket:ankara
En İyi Avı:
Referans:
Ali MUMCU will become famous soon enoughAli MUMCU will become famous soon enough
Güzel bir haftasonu buluşması oldu.Çok çalıştık aslında,fakat turnalar ortalıkta yoktu,Balık hariç her şey mükemmeldi..Emeği geçen bütün katılımcılara teşekkürler.

Ali MUMCU isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 14.04.09, 00:11   #50
oltacızeynep
Üye

oltacızeynep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Zeynep Sezen
Memleket:ANKARA KEÇİÖREN
Kan Grubu: AB Rh (-)
En İyi Avı: SAZAN BALIĞI :D
Referans:
oltacızeynep will become famous soon enougholtacızeynep will become famous soon enough
ÇOK UĞURAŞTIK ÇÖPLERİ TOPLAMAYA AMA GAYRET ETTİK VE PIRIL PIRIL PARLADI HERKES DOĞA DOSTU OLDUĞU İÇİN VE DOĞAYI KORUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER(:

oltacızeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Sponsorlar