|
|
|||||||
| Suni Yemler Silikon yemler, kaşıklar, rapalalar, rapala yapımı, sahte yemlerin hazırlanışı, oltaya bağlanışları... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Banjo Minnov
Selam,
Geçen bu elemanların tvde reklamını gördüm, sitelerinde bi inceleyim dedim. Aşağıda linkini verdiğim ürün gördüm fiyatı 60 lira gibi bişey hoş gerçi standart şasi ile aynı fiyata geliyor ortalama 2 ytl. Ustalardan bilgi bekliyoruz işe yararmı yaramazmı ona göre sipariş edicem. Homedrom - TV'deki orijinal ürünler MINNOW
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Sadece Bunlarmı 60 Ytl. • 6 farklı renkte ve 3 farklı boyda 30 adet Banjo Minnow (18+12 adet hediye banjo yem ile toplam 30 adet) • 2 adet karanlıkta parlayan Banjo yem • 7 adet çıkarılabilir göz • 9 adet 3 farklı boyuttaki iğne • 2 adet iğne • 60 adet iğne koruyucusu Ben Pek Anlamam Ama Ben Buna 60 Ytl vermem onun yerine. Kaçtane Şasi var vede bu banjo yem dediği velet şu resimde gözüken sahte balıkmı ben olsam almam ama işe yarar direk öle alma adamla görüş pazarlık payı bırak ![]() ![]() 55 ytl felan indir ![]() Bidee şöle bir ürün daha var .abiler bir alana bir bedava imiş makara ve kamış veriyor heralde fiyatı 100 ytl ama 50 ytl yhe geliyor 1 ala bir bedava bided makarası çok sağlam söyliyim makara iş yapar kamış ister atın ister satın ama makara gerçekten sağlam ve bir köpek balığı kılıç balığı çekebilicek güçte ... Bir ayrıntıyı atlamışım abile ve kardeşlerim bu kamış ile makara birleşik yhani ayrı ayrı dedğil o yüzden siz bilirsiniz videdoalrına felan baktım kamış güzele benziyor sizdee bir bakın xD http://homedrom.com/product.asp?prod...NT%20FISHERMAN Konu KocaBalıkçıErman tarafından (12.09.09 Saat 12:55 ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bende Ermana katılıyorum...bende buna 60 lira vermem... bunlar silikon balık ne farkı var anlamadım...adamın dediği şu... DÜNYADA GERÇEK BALIK GİBİ YÜZEBİLEN İLK SAHTE BALIK....AYIP ETMİŞLER BENCE...
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
Daha ben böle yem yapçam bekle abi sen.Her türlü yapay balık yeminde kuyruk varsa akıntıda gerçek balıktan farksızdır ben kuyruğu olan bir tahta parçasını bile balığa gerçek diye yuttururum . Konu KocaBalıkçıErman tarafından (12.09.09 Saat 13:59 ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
sasiyi aynı şekilde sende oynatabilirsin birde sasinin fiyatı 2 lira degil tam yarısı vede mester twestır ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Valla biliyorsunuz bizim balıklar elin gavurunun balığına benzemiyor,genellikle yemi kıçından ısırıyor bu yemlerin ya özelliğini bozacaksınız ya da kaçırmayı göze alacaksınız,çünkü orjinalinde arkada kanca yok,Erman senin instant fishermanın hakkında bilgi vermiştik alamaman konusunda,gerekli açıklamalar diğer yerde mevcut
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
Nerde bilgi bulamadım.? Bide alamaman konusunda gerekli açıklamalar mevcut demişin neyi alamamam konusunda açıklama mevcut acaba ?
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
şu verdiğin linkden bahsediyorum. o kadar çok yere yazıyorsun ki hangi konuda buna cevap verdiğimi hatırlamıyorum.instant fisherman diye yazıyor iyi oku lütfen.gerekli açıllamaları buraya yazayım madem:kullanımı zor bir sopa,kısa,atarı düşük(kısa mesafeli)çekme kuvveti az ve zor, kol kuvveti ile çekmekten bile zor çünkü dişli ile direk misina asılınıyor.elle daha rahat çekersiniz.tek yönlü (sağdan sarım) kullanabilirsiniz,alternatifiniz yok.Misinaya birşey olduğu zaman değiştirmeniz çok zor tüm makinayı açmanız lazım
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
Sadece 2 yere yazdım birisi burası digerini bende bilmiyorum ama olta takımı kamış ve makaralar bölümüne yazmış olmam gerekli ben orda birisi yazmıştı bende cvp verdim sadece o bölümded ben kendi olta takımı nekadardan aldığımı ve iyi olup olmadığını sormuştum şuan bahsettiğimiz olta beş para etmez makinası iş yapar sadece ben bu ürünü ark en başta verdiği 60 ytl lik şasi li ürünlerde sağ taraftaki reklamda gördüm o yüzden burayha yazdım .... Şimdi tüm actıgım konulara ve yazdığım mesajlara bakıcam anlarız.... |
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
erman pirana gibi valla.
Sanırım bu şasileri yiyecek balıkların baya büyük olması gerekli aksi takdirde tamamını yutmaları gerekki bizim sularımızda biraz zor gibi. diğer taraftan kuyruğada iğne monte edilebilir ama sanırım tüm özelliği iptal olur. Turgay abi sende gece parlayan forforlu yemlerden varmı bi ara çayını içmeye gelim ramazandan sonra. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|