|
|
|||||||
| Suni Yemler Silikon yemler, kaşıklar, rapalalar, rapala yapımı, sahte yemlerin hazırlanışı, oltaya bağlanışları... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Tatli Sularımızda Kullanılan Yapay Yemler
TATLI SULARIMIZDA KULLANILAN YAPAY YEMLER
Balığa ya da çeşitli böceklere benzetilmiş kaşık ve meppsler iç suların yapay yemleridir. Özellikle Alabalık avında kullanılan ve pek çok çeşidi bulunan iğneye ya da ucunda iğne bulunan bir mantara bağlanmış böcek görünümündeki yapay yemler alabalık için idealdir. Balığın bulunduğu su civarında bulunan böceklere benzeyen yapay yemler seçilerek avcılığı yapılır. Turna avında kullanılabilecek hareket özelliği fazla olan kuyruk hareketi daha uygun olan sasi dude diye adlandırdığımız yapay balıklarla avcılığı yapılır. Kaşık türlerinin tamamıda avı için uygundur.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
peki hang kaşıkları kullanmamız gerekir?
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
kardeş merhaba sahtelerin sizin avlarınızdada yere göre av verimini etkilediğini gözlemledinizmi ben senelerdir turna avlarım gittiğimiz yerlerimiz belli ve her yerin farklı yemi var bu olay sazan için olsa doğal derim fakat av turna olunca iş değişiyor çünkü balık avcı bir balık.sizdede bu durum böylemidir.
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Paylaşım için teşekkürler Mustafacım.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ben kendi açtığım konuya tıklıyorum buraya gönderiyor neden acaba
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
peki hangi balık için hangi yem?
paylaşım için teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
paylaştığın için teşekkürler ama resimlerle anlatsaydın daha bir iyi olurdu sanki !
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|