|
|
|
|
|
#1 |
|
Kırşehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Teşekkürler.
1380 Sayılı Su Ürünleri Kanununun 3/2 Numaralı Tebliğinin 11. Maddesine göre Gökkuşağı alabalığın da günlük avlanabilecek miktar 10 adet olup 80 adet balık yakalayan tutanakta ismini karaladığım bu vatandaşa 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanununun 36. Maddesinin h bendinin 1. paragrafında yer alan yaptırım uygulanmış ve 923TL İdari para cezası kesilmiştir. (1380 Sayılı Su Ürünleri Kanununun 36. Maddesinin h bendinin ilk paragrafında yazan 500TL yeniden değerlendirme oranına göre 2013 yılında 923TL olarak uygulanmaktadır.)
Bugüne kadar vatandaşı çok fazla üzmek istemeyen müdürlük son günlerdeki yaşanan durumdan dolayı gerçek amatörlerin de adını kötüye çıkartan yakalayabildiği bu kişilere 3/2 Numaralı Tebliğinin 11. Maddesine ve Tırıvırı ile ilgili 13. Maddesi ve 18. Maddesine göre bir hayli işlem yapmıştır, yapmayada devam edecektir. Kurallar çerçevesinde avlanan bir amatör olarak bile bile bunları yapanlar hak ettikleri cezayı bulsun diyor, görevini yapan Kırşehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nede teşekkürlerimi sunuyorum. ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bindiğin dalı kesmek bu olsa gerek
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kırşehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Teşekkür ediyorum. Sürdürebilir avcılık için devamını diliyorum...
Konu TK Kadir AKAR tarafından (23.03.13 Saat 10:30 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Özverili çalışmalarından ötürü Hüseyin Yeşilyurt bey ve Abdullah Turak beyi buradan tekrar yad etmek bir gönül borcudur.
Emeğinize sağlık. Düşünün, 16.03.2013... Bu tarih haftasonu ve cumartesi gününe denk geliyor. Çoğu devlet memuru evinde oturmuş keyif çatarken (haklarıdır, eleştirmek için söylenmemiştir) bu arkadaşlarımız Amatör Olta Balıkçılığının haklarını savunmuş, önünde duran yasayı okumaktan imtina edenlere hayatlarında unutamayacakları bir tecrübe kazandırmıştır. Kimsenin ceza yemesini istemeyiz ancak toplumu oluşturan her bireyin toplumun koyduğu kurallara uyma gibi bir zorunluluğu vardır. Umarım ki amatör amaçlı su ürünlerini düzenleyen tebliğe uyum toplumun (amatör avcılıkla ilgilenen) geneline en kısa sürede yaygınlaşır. Yeri gelmişken: Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
İyi olmuş babasının tarlasından domates toplar gibi o ne yahu...
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yetkili arkadaşların ellerine sağlık, bu duyarlılığı tırıvırı ve diğer kanunsuz yöntemler içinde uygulasalar çok iyi olur.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yetkili arkadaşların görevlerini yaptıkları için teşekkür ederim. Devamı olur inşallah. Hak edenlere ceza yazarken ellerini korkak alıştırmasınlar. Kalemleri biterse ben onlara kalem getiririm.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kırşehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Teşekkür ediyorum.
Sürdürebilir avcılık için devamını diliyorum... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Teşekkür ederim .
|
|