|
|
|||||||
| Kamışlar Nerede, nasıl bir kamış kullanmalı Ava hangi kamışlarla gidilmeli Kamışlarda aksiyon ne demek ..... v.b. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Çıkrık Kamış Kullanımı Hakkında Acil Bilgi...
Arkadaşlar çıkrık makine ve kamış merakı sardı konu hakkında bilgili olanlar yazabilirmi.misina çıkrık kamışa nasıl takılıyor...elimde remixon hercül 180 var 0.60 ip 250 m alındı.ip makaralardan ne şekilde geçiyor.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Öncelikle hos geldiniz keyifli ve güzel paylasimlar dilerim.Tanisma kösemizde bir konu acip burada bulunan Oltaci dostlarla tanisabilirsiniz.
Makineyi ilk önce kamisa makine üste gelecek sekilde monta edin Misinayi kamisin halkalarindan önden baslayarak gecirin,makinenin önünde Uzun n isareti gibi bir yer var ortasinda oradan gecirin ve makinenin icine Misinayi baglayin baglamas saniz sayet büyük balik geldiginde Misinayi bosaltip alip gider.Misinayi sarmaya baslamadan önce misinanin bulundugu makaranin önine Kitap koyup Misinayi icinden gecirin ve o sekilde sarin ki Misina gam yapmasin.Umarim anlatabilmisimdir.Size bol sanslar,rast gele. Selamlar,saygilar. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
hocam cevabınız için teşekkürler.öğrenmek istediğim kamışta halka yok.makaralar var makineye en takın ilk makarada çift aralarındanmı yoksa birinin üstünden birinin altındanmı aynı durum kamışın en ucundada var,, iş oluyor ama gerçek tekniği nedir bilmek istiyorum.anlatabildim umarım
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
kamışın resmini iletirmisiniz.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Sayın baracuda
semih bey onu yapma becerim yok yani foto çekip laptoptan buraya kaymayı bilmiyorum.kamışın çıkrık makinadan ucuna kadar 6 adet metal makara yerleri var.birinci ve altıncı yuvalarda alt alta 2 şer metal makara yer alıyor.aradaki dört makara yerinde birer makara var.hadi aradakinlerde misinayı kamışın durumuna göre makaraların üstünden geçecek şekilde gçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. ama birinci ve altıncı konumdaki makara yuvalarında alt alta ikişer makara olduğu için aralarındanmı yoksa birinin altından birinin üstünden olacak şekildemi geçirilmesi lazım onu anlayamadım.gerçi ikisinin arasından geçirerek misinayı çıkrığa sardım ama birinci ve altıncı yuvaların doğru kullanıldığından emin değilim.konu hakkında yardım istemiştim.hani bir kullanan varsa diye ...ilginize çok teşekkkürler |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|