|
|
|
#1 |
|
Büyük kayıp...
1000 kez avlandı ‘eceliyle’ öldü
İngiltere’deki balık avcıları, acı bir kayıpla sarsıldı. Yateley’deki gölde yaşayan 40 yaşındaki ‘Heather’ ve ‘Leather’ adlı iki sazan balığından biri, önceki gece ölü bulundu. Her birine 30 bin sterlin değer biçilen ve en az 1000 kez yakalanıp yeniden serbest bırakılan bu iki balıktan ‘Heather’, önceki gece “eceliyle” öldü. Heather açık ara İngiltere’nin en ünlü balığı kabul ediliyordu. ![]() Bu haber bir gazeteden alıntıdır.Adamlardaki amatör ruh'u yansıtan bu haberi okuyunca,alkışlamak geldi içimden ancak işyerinde olunca yapamadım.Dün arkadaşımız 4 haftadır balık tutamıyorum diye konu açıp sebebini sormuş.Sebebi gayet basit,bizim ülkemizdeki balıklar sadece birkere avlanma şansı var.Tüm yakaladığımız balıkları salıyoruz! ama yukarıdan aşağıya mideye doğru salıyoruz,ızgara yaptıktan sonra.Ne zaman ki bizim ülkemizdede aynı balıklar 10-15 kere avlanacak,o zaman bizde konu olarak niye balık çıkmıyor yerine,rekor balık felan diye konu açacağız bolca... Saygılar.
Konu Eren AVŞAR tarafından (08.06.10 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
eren sen alkışlayamamışsın ama ben alkışlıyorum, hem oradaki amatör ruhu,
hemde seni, böyle bir ruhu ve böyle bir paylaşımı bizlerle paylaştığın için tşk. yüreğine ve gönlüne sağlık. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eren Abi bende bir haber sitesinde haberi okudum ve şaşırdım kaldım.
Böyle bir şeyi ilk defa duydum. Gerçekten bizde de böyle olması lazım. Paylaşım için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
adamlar biliyorlar işi.tam amatörler.tebrikler.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Eren tespitlerin de harika.
Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Olacak iyişallah ileride olacak olacak.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
darısı ülkemize hırslarımızı yenersek inşaalah birgün
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Darısı bizim Bilinçli insanlarımıza
![]() İnşallah sularımızdan bu türlerde balıkları tutup seviçle geri salabildiğimiz günleri görebiliriz |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
adamlar işi biliyor.. içlerinde sevgi ve amatör ruh var .. bizde ne var ??
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
türkiyede varmıdır böyle balık
|
|