|
|
|||||||
| Tatlı Su Av Teknikleri Tatlı su balık avında kullanılan teknikleri burada paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Sezonun İlk Yılan Balığı ( Video )
Özellikle Ege ve Akdeniz bölgelerinde rağbet gören tatlı su avcılığının başında gelen Yılan Balığı Avcılığı....
En verimli ayları Mayıs-Haziran-Temmuz ayıdır. Bu sene Mart ayının son günü akşamı ilk yılan balığı avımda 2 saatlik sabırlı bekleyiş neticesinde zilimizi tabir-i cazise kulağımızı sağır edecek şekilde çaldırarak oltamıza takıldı Bakalım bu sene tartışılamayacak kadar lezzetli olan bu balıktan sirküler dahilinde ne kadar yakalayabileceğiz? Tüm oltacılar com siteleri üyelerine saygılarımla. Rastgele....
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
tbrikler güzel bir av olmuş...bizim burlarda bunların 10 cm liği çok çıkıyor 4-5 sene önce turna bile yakalamıştım bununla ama nedense bu boylarda hiç görmedim. ilginç bi balık kafasına hiç dokunmuyorsunuz ısırıyormu yoksa
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Tebrik ederim. Hatay asi nehrinde oltama takılan ilk balıktır kendisi. olta balıkçılığına başladığım ilk gün asi nehrinin bereketinden soframa lezzet katan bu balığın eti kadar avcılığı da ayrı bir zevktir..
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
çok güzel balıktır lezzeti on numara yayın balığını benzer bu sene 15 mart günü üç tane çıkardım...
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tebrikler güzel av
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Tebrik ederim. Daha irileri rastgelir inşallah.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
tebrikler daha irilerine inşallah......
|
|