Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.02.14, 00:56   #9
keşfetmekiçinbak

keşfetmekiçinbak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Tuncay UYANIK
Memleket:Ankara
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: yakalayıp bıraktıkları
Referans:
keşfetmekiçinbak will become famous soon enoughkeşfetmekiçinbak will become famous soon enough
Alıntı:
keşfetmekiçinbak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba,
Henüz farklı marka önerisi yapmayacağım. Ancak Fladen takımı deneme şansım oldu. Beğenmedim.
Bir de her hangi bir fly kamışının 10-30 gr atarı diye bir ölçü/referans söz konusu olamaz. Buna ayrıca dikkat çekeyim.
Abu Garcia Diplomat takımı da deneme şansım oldu. Türkiye'de bulunabilen kamışlar arasında fiyat/performans oranı idare edecek bir takım gibi duruyor.
Türkiye piyasasında bir de DAM Fly kamışları var diye biliyorum. Evolotuion modelini kullandım Abu Garcia Diplomat dan üstün bir kamış olduğunu düşünmüyorum. Şimdilik bu kadar. Daha ayrıntılı yine yazarız.

Herkes buradan kullandığı takımı ve deneyimlerini paylaşırsa eminim daha iyi olur.
Benim ilk kamışım 5 numara 2.70 cm uzunluğunda 2 parçalı Cabelas Genesis ( üretilmiyor ) takımın kamışı idi. Takım olarak yardımcı malzemeler ile birlikte geçmiş gün ( 2004 Yılı olabilir) 160 USD mal olmuştu. Tüm beklentilerimi ve ihtiyacımı karşıladı.
Herkes buradan kullandığı takımı ve deneyimlerini paylaşırsa eminim daha iyi olur.

Cabelas Genesis Rod and Reel Combo ( üretim dışı ) Alabalık, Kefal, Tatlı su Levreği, Sudak, Gümüş vb. nehir tipi tüm balıklar -Yayın hariç ( TR )
makara 5 / ip 5 / kamış 5 numara / 2 parça / yavaş aksiyonlu / 2.71 cm uzunluğunda. Tam bir nehir tipi kamış. Şu an ikinci ipini sökme yılındayım. Cortland Lazer Jet ( üretilmiyor )yüzen bir ip. 5 senedir kullanıyorum ömrü bitti.
http://www.ebay.com/itm/Cabelas-Gene...item43c3696ccb

Evet benzer formatta bilgileri bekliyorum.

Konu keşfetmekiçinbak tarafından (01.02.14 Saat 01:08 ) değiştirilmiştir.
keşfetmekiçinbak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla