| 

Arkadaşlar merhaba,bir süredir sazan için kamış araştırıyorum çokta acil bir ihtiyacım yok ki sezon sonuda geldi sayılır,gelecek sezona hazırlık için (belki sezon dışında hesaplı olabilir düşüncesiyle) almayı düşünüyorum..Aradığım özellikler 1-uzak atış (sorf) 2-sert veya yarı sert aksiyon 3-trofe sazan için uygun 4-tecrübe edilmiş kamış ve mümkünse güvenilir bir marka  5- +-150-300 tl fiyat aralığında Tereddütte kaldığım en önemli konu 3 parçalı kamışla 2 parçalı kamışın uzun atışta birbirine olan performans farkı kayda değer bir mesafe midir(taşıma sorununa değer mi) ve aynı fiyatta ve aynı özellikte olan kamışlardan seçim yapsanız hangi marka kamışı seçersiniz..
 Ben bütçeme ve isteğime uygun olarak   Türkiye de temin etmekte kolay olan  2  kamış tespit ettim:
 1- Okuma Epix V2 Sazan Kamışı 390cm 3,5lbs(3 parça)
 2-SHIMANO ALIVIO CARP (SAZAN) KAMIŞI 3,96 MT 3,5LB-160GR (2 parça)
 Bu kamışları tecrübe eden veya başka marka tecrübesi olupta tavsiye edecek arkadaşlar mümkünse uzak atış yaklaşık mesafe ve trofe avı performasınıda aktarırlarsa sevinirim..
 Birde iyi bir sörf makina ile sıradan bir makina aynı kamışla atış yapılırsa maximum kaç mt fark oluşur?
 baya bir uzattım, forumda var demeyin tamamına yakınını okudum fakat kafam karıştı   en son tecrübelerinize başvurmak gereğini duydum ..Tüm oltacılara selam ve saygılar..rastgele..

Konu HALUK32CARPTR tarafından (18.09.13  Saat 23:26 ) değiştirilmiştir.

Sebep: ekleme
 |