Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.05.13, 10:21   #10
iLK_KaN

iLK_KaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Mustafa FIRINCI
Memleket:DÜZCE
Kan Grubu: 0 Rh (-)
En İyi Avı: Geri salacaklarım
Referans:
iLK_KaN will become famous soon enoughiLK_KaN will become famous soon enough
google da başka bir konuda araştırma yaparken bu başlıga denk gelmek nosterji adına güzel oldu. hazır bulmuşken bir iki kelime ekliyeyim. 22.08.11 bu tarihlerde çok çabalama rağmen temin edemediğim hatta üzerinden 1.5 yıl geçtikten sonra (Ancak bu sezon kulllanabileceğim temin etme şansım oldu. yarışmaları takip edenler zaten konuyu biliyordur 4 kamış oldu şuan elimde ve dolaylı olarak OLTACILARDER sayesinde oldu bir kez daha tşkler.
gelelim asıl konuya

3 adet shimano 2 si catana 1 vagart (yarışmanın 1. sinden dolaylı) 1 adette silstar (yarışmadan) şuan catanalar elime geçmedi daha deneme şansım olmadı fakat vangart ve silstarla atış denemeleri yaptım hiç zorlanmadan 120- 140 gibi mesafeleri gördüm ve karar verdim daha önce surf kamış diye bana iteledikleri fındık sopasıymış) ileri atış yapıcam diye patlattığım misinaların hattı hesabı yok. baş üstünden atışlarda 3.5 lb atış esnasında esnekliği ile patlama ihtimali azaltıyor. bagzılarınna göre 3.5 lb de sert demekki bu arkadaşlar surf kullansa 10x10 kalas diye nitelendirecekler ) konu 1200 küsür kere görünülenmiş demekki benim gibi bu konuyu araştıran çok umarım burda diğer üyelerimizden gelen bilgilerle birlikte faydalı bir konu olmuştur.

Konu iLK_KaN tarafından (03.05.13 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir.
iLK_KaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla