Alıntı:
efsane sazancı Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili kardeşim Nihat Furkan gecen sene mayısda senelik izinine çıkmıştım Bahattin abiyle sözleşmiştik sudak yakayalım muhatbet edelim diye balık bahane kamp yapmaktı amaçımız.
Ben erken gitmiştim sahildeydim güvenlikler geldi beyefendi balık yakalamak yasak. Neden yasak dedim sazanlar havyar bırakıyolarda ondan dedi.
Ben kimim dedim DOĞA ve ÇEVRE DOSTU AMATÖR OLTACILAR DERNEĞİ üyesi EFSANE SAZANCI İLYAS HİN.
Çantamdan çıkartıp 2/2 tebliği kitapcığı gösterdim.
Ben çocuklugumdan beri Mavi gölde amatörce balık yakalıyorum Furkan dernege üye degilsen en kısa zamanda üye ol böyle birşey olursa Başkan ve yönetimdeki abilerin yardımcı olurlar kardeşim.
Sana rastgele inşallah karşılaşırız Allaha emanet ol.
Ayrıca tebliğ kitapçığını derneğimizden temin edebilirsin amatör balıkçılık belgeside zorunlu değil. OLTACILARDER kimliği yeterde artar kardeş.
|
Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim İlyas abi. Derneğe üyelik başvurumu yaptım, yönetim kurulu kararı ile kaydımın resmileştirilmesini bekliyorum.
Söyledikleriniz doğrultusunda anladığım kadarıyla; sudak sezonu açıldıktan sonra, OLTACILARDER kimliğimi de alınca gönül rahatlığı ile gidebilirim