Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.06.11, 13:17   #5
baracuda
Üye

Üye Adı: semih
Memleket:ankara
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: Team Yozgat Burda Üyesi ! Olan Var Olmayan Var,Nispetmi Yapalım:)
Referans:
baracuda will become famous soon enoughbaracuda will become famous soon enough
Alıntı:
sabas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
üstadım çok güzel teknikler yayınlıyorsun fakat neyin ne olduğeu belli değil ( en azından belki acami olduğumdan ben anlamıyorum. Sonuçta siteye takilanların hepsinin usta balık avcısı olduğuda söylenemez)
Sarı olan topun ne olduğu veya topun altındakinin ne olduğu bir açıklama ile olsa çok daha güzel olur..
Paylaşım için teeşkkür ederim
sarı top dediğiniz şey bioli dir, biolilerin çeşitli renkleri olabilir. Bioli kısaca kendinizin ürettiği yada satın alınabilen içinde çeşitli malzelerden üretilmiş yarı yada tam katı ( genellikle tam katı ) bir yem çeşididir. direk kancaya monte edilmeleri sertlik ve kırılganlığından dolayı mümkün değildir bu sebeple kancanın yan tarafına ufak bir misina boşluğuna monte edilirler. Yemin suyun içinde dağılma oranı diğer yemlere göre daha az olduğundan tercih edilirler. Yanında bulunan küçük yuvarlak parça kıstırma kurşun diye tabir edilen 0.5 yada 1 gr lık ağırlıktır. Tercihen kullanılır kullanılma sebebi kimine göre yemin havaya kalkmasını engellemek kimine göre yemin daha fazla kancanın yanında kalmasını sağlamaktır.

baracuda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla