Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.05.11, 23:37   #139
keşfetmekiçinbak

keşfetmekiçinbak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Tuncay UYANIK
Memleket:Ankara
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: yakalayıp bıraktıkları
Referans:
keşfetmekiçinbak will become famous soon enoughkeşfetmekiçinbak will become famous soon enough
Muthiş bir organizasyonun ardından bir şeyler karalamak çok zor olmasa da bugüne kadar yazmakta zorlanmadım desem yalan olur. Bir olmanın ve birlikte olmanın gereksinimlerinden birisi olan böyle bir organizasyon ile amatör balık yakalama sevdalılarını bir araya getiren değerli derneğime ne kadar teşekkür etsem azdır.
Her geçen yıl daha da derli toplu bir görüntü çizen ve güzelleşen geleneksel hale gelmiş organizasyonumuz için yazacak çizecek çok şey var; ancak 5'incisinde buluşmayı ve yaşanan güzellikleri daha fazlasıyla yaşamayı dilemek sanırım en güzel temenni olacaktır.
Cumartesi gecesi hiç uyumadan pazar sabahı yarışmaya katılmam ve yarışma sonunda hemencecik uykuya dalmam nedeniyle görüşemediğim ve uğurlamayamadım tüm dostlarımdan özür dilerim.
Bu organizasyona katılımlarıyla kardeşlik ruhunu pekiştiren tüm derneklerimizin yöneticileri ve üyelerine, amatörlere, dernek ve forum üyelerimize, değerli misafirlere, resmi kurum temsilcilerine, jandarmamıza, belediye başkanlığı yöneticilerine ve çalışanlarına kısacası bu organizasyona bir şekilde destek veren herkese;
organizasyonda filen görev alan isimsiz kahramanlara ve değerli yönetim kurulumuza ailem ve kendim adına teşekkürlerimi sunarım.
Her şey çok güzeldi...

keşfetmekiçinbak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla