Bedenen ve kalben yanımızda olan doğa aşığı amatör balıkçı dostlarımıza, ilgili kurum ve kuruluşlara teşekkürler.
Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) olarak 7-8 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara İli, Bala İlçesi, Kesikköprü Baraj göletinde amatör ve sportif amaçlı olta balıkçılığını tanıtmak, sevdirmek, gelişmesini sağlamak ve yarışma heyecanı duyan amatör olta balıkçılarını buluşturup 1380 Sayılı Su ürünleri Kanunu ile Amatör (Sportif) Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 2/2 Tebliğ’ in belirlediği yasal kurallara uyulmasını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği’ nin 4’ncüsünü tertiplerken yarışma öncesi günlerdeki kötü hava koşulları biz yönetim kurulunu ve etkinlikte görev alan değerli arkadaşlarımızı bir hayli sıkıntıya sokmuş olsada yarışma günü sabahı gün ağarırken gördüğümüz manzara gerçekten bana göre süperdi.
Günlerdir her ne şekilde olursa olsun bu etkinliğe katılacaklarını dile getirerek yarışma esnasında orada bulunanların yanı sıra çeşitli sebeplerden dolayı katılamamış olsa bile gönlü bizimle olan binlerce amatör balıkçı dostumuzun olduğunun kanıtı sanırım pazar sabahı gün ağarırken bir kez daha kanıtlanmış oldu
Bu etkinlikte bizlere destek olan ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşları, katılan veya çeşitli seplerden dolayı katılamasa bile yüreği bizimle olan doğa aşığı amatör olta balıkçısı dostlarımızı saygıyla selamlıyorum.
Katılımcı, avına ve avlağına sahip çıkan doğa aşığı amatör balıkçı dostlarımıza unutulmaz iki gün geçirtmek ve rahat etmelerini sağlamaya adına çaba sarfederken doğa katliamcılarınada unutamayacakları dersler vermeye çalıştık.
Bu esnada hatamız, kusurumuz, eksikliğimiz oldu ise affola...
M.Serkan İNANÇ
OLTACILARDER Yönetim Kurulu Başkanı