|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| Doğal Yemler Hangi balığa hangi canlı yem kullanılır? Hangi canlılar canlı yem olarak daha verimlidir? Bu başlıkta tartışılıyor |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Şeker Mısırı Sazan İçin
Geçen sene bi abinin tavsiyesi üzerine denedim.
1 kg şeker mısırına 2 yada 3 çay kaşığı karbonatla düdüklü tencerede yaklaşık 20-25 dakika kaynatıyorsun.Fazla kaynatılırsa çok yumuşak oluyor ve iğneye takılmıyor ayrıca balıklar çalıyor yemi...Kaynatılan mısırı biraz soğuttuktan sonra hava almayacak bir kabın içine suyu ile birlikte koyuyorsun ve üzerine sirke döküp kapağı kapatıyorsun...4-5 gün sonra mısırlar şişiyor ve istenilen kıvama geliyor... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Paylaşım için teşekkürler
![]() Denemek lazım zaten az kaldı sezonun açılmasına
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Teşekkürler Nail eline sağlık.
Sazan sezonunun yaklaşmakta olduğu şu günlerde bu bilgiden istifade edecek dostlarımız mutlaka olacaktır
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nail
bu güzel bilgilendirmen için teşekkürler Hemen yapmada yarar var zaman geldi. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
benim düşüncem sazan ne ile yamlandiyse ona geliyor bunu zaten herkes biliyordur dimi... |
||||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Verdiğin bilgiler için teşekkürler Nail, ellerine emeklerine sağlık kardeşim gerçekten çok işe yarayacak bir bilgi bu. Sağolasın...
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
![]() ))benim gecen seneden kalma yaklaşık 2-3 kilo kadar var ve berbat bi koku oluştu bu sene yemlemek amacı ile kullanacağım onu...
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aynı mısırı Eskişehirde yıllardır kullanıyorum benim tarifim biraz farklı şöyleki;
Bu şeker mısır kuru iken çatır çatır kurumuş taş gibi olmuş oluyor önce bir tencereye soğuk suya basıp bırakıyorum sabaha kadar onun içinde kalıyor ve biraz yumuşuyor sabah düdüklü tencerede 45 dakika kaynatıyorum aynı süt mısırı gibi oluyor süper.... tavsiye ederim. |
|
|
|
|
#10 |
|
bilgiler için teşekkürler.
Bu akşam denemesini yapayım bakalım. |
|
|
|
|