Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Tatlı Su Balıkcılığı Tatlı Su Balıkları

Tatlı Su Balıkları Pırıl pırıl bir aynalı sazan, kızıl kanat, yayın ya da göllerin kofanası devasa bir turna…İç sularımızda yaşayan türler, tatlı su avcılığı hakkında bilmek istediğiniz her şey burada!

OLTACILARDER 5. Geleneksel Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği 9-10 Haziran 2012'de Bala Kesikköprü Barajında yapılacaktır. Detaylar İçin Tıklayınız...

Seçenekler Stil
Alt 10.07.10, 23:48   #1
kulekreis
Üye

kulekreis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Hasan Hüseyin Külek
Memleket:İstanbul
Kan Grubu: A Rh (-)
En İyi Avı:
Referans: 1
kulekreis will become famous soon enoughkulekreis will become famous soon enough
Sazanlar göle bırakıldı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde, balık popülasyonun artırılması amacıyla, Kızılpınar, Kapaklı, Pınarça, Bahçeağıl ve Uzunhacı’da bulunan göletlere 20 bin adet aynalı sazan bırakıldı

Çerkezköy Tarım İlçe Müdürlüğü tarafından Antalya Kepez Su Ürünleri Üretim İstasyonlarından getirilen balıklar, özenli bir şekilde yeni yaşam alanlarına bırakıldı.

Görevliler, Kızılpınar Göleti’ne 4 bin, Pınarça İkizgöller’e 4 bin, Kapaklı Kazak Gölü’ne 4 bin, Bağçeağıl Köyü Göleti’ne 4 bin ve Uzunhacı Köyü Göleti’ne 4 bin olmak üzere toplam 20 bin yavru sazan balığı bırakarak, göllerdeki balık populasyonunu arttırdı.

Çerkezköy ilçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri, Tekirdağ genelindeki göllere ise toplam 237 bin küçük sazan balığı bırakıldığını belirtti.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nca sürdürülen göl ve göletlerin balıklandırılmasındaki temel amacın, amatör olta balıkçılığının yaygınlaşmasını sağlamak olduğunu ifade eden yetkililer, amatör balıkçıların avlanma sırasında olta sayısına, iğne sayısına, resmi avlanma günlerine, yasal avlanma dönemlerine, günlük avlanabilir balık adedine, miktarlarına, balıkların yasal avlanma boylarına dikkat etmeleri ve "Sürdürülebilir Su Ürünleri Avcılığı"na destek olmaları gerektiğini bildirdi.

İnternet haber com
kulekreis isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.10, 11:43   #2
erkan_014

erkan_014 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Erkan ÖZASLAN
Memleket:Bolu
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı:
Referans: 0
erkan_014 is on a distinguished road
Hasan abi paylaşmış olduğun güzel haberler için sana sonsuz teşekkürler, yalnız aşılama yapılan göl ve göletlerin isimlerini tam olarak vermezsen daha iyi olmazmı çünkü torbacılar bu gibi sitelerden bu bilgileri alıp daha sonra katliam yapabilirler diye düşünüyorum...
erkan_014 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.10, 12:53   #3
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
Memleket:Ankara
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans: 37
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Paylaşım için teşekkürler Reisim.

Erkan bencede senin dediğin gibi aslında ama o zamanda haberin hiçbir anlamı kalmıyor diye geçti biranda aklımdan
M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.10, 22:48   #4
kulekreis
Üye

kulekreis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Hasan Hüseyin Külek
Memleket:İstanbul
En İyi Avı:
Referans: 1
kulekreis will become famous soon enoughkulekreis will become famous soon enough
Alıntı:
erkan_014 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hasan abi paylaşmış olduğun güzel haberler için sana sonsuz teşekkürler, yalnız aşılama yapılan göl ve göletlerin isimlerini tam olarak vermezsen daha iyi olmazmı çünkü torbacılar bu gibi sitelerden bu bilgileri alıp daha sonra katliam yapabilirler diye düşünüyorum...
Erkan düşüncelerin doğru.ben sadece haberi aktardım.Haber üzerinde değişiklik yapmak hakkımın olmadığını biliyorum.Selamlar
kulekreis isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.10, 08:39   #5
İbrahim YILDIZ

İbrahim YILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: İbrahim YILDIZ
Memleket:Ankara
En İyi Avı: Turna 86 cm
Referans: 3
İbrahim YILDIZ will become famous soon enoughİbrahim YILDIZ will become famous soon enough
Bir önceki konuyada yazdım, inşallah büyümelerine fırsat verilir.
Yer ismi konusunda bende aynı düşüncedeyim.
Ortalık katliamcı dolu.
Ama haberi olduğu gibi iletmek gerekiyorsa yapacak bir şey yok.
İbrahim YILDIZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil

Sponsorlar