|
|
|
|
|
|||||||
| Olta Takımları - Düzenekler Hangi balığa nasıl bir takım ve Takımı nasıl hazırlamalı ? İğne boyu, köstek uzunluğu ne kadar olmalı? Hepsi bu başlıkta.. |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Sazan İçin Malzeme Önerileriniz.
cümleten iyi geceler yaza hazırlığı bayağı bir erkene alayım dedim
, aklımdaki malzemeleri yazıyorum akıl akıldan üstündür kullanan veya başka marka model öneren olursa çok sevinirim İĞNE MUSTAD 505 2/0 , MİSİNA SUFİX XL STRONG 0.45 lik 600 m. bobin misina ( turna içinde savegear soft 4 play 13cm.)
Konu gökhan tarafından (22.01.12 Saat 10:22 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Sufix marka hiç misina kullanmadım.Marka için bir şey diyemem ama 0.45 çok kalın.0.35 veya
0.38 öneririm. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Sevgili Mustafa kardesim soyluyorsa kesin dogrudur,
tecrube konusuyor dostlar...... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
0,35 Asso misina 4 no gamakatsu iğne
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
kesinlikle mustafa abiye katılıyorum 45 lik misine çok katın atışlarda çok zorlar... Geçen sezon aldıgım k-karp misinayı tavsiye edebilim ama biraz şansa çıkıyormuş bu aralar...
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Gökhan usta,kasnakta kullanacaksan 0,40-ile 0,45 normal birde sufix marka misinalar normal çin malı misinalara göre çapları birazdaha ince yapılı ama kuvvetli misinalardır.Yalnız mustafa abimin dediği gibi makinada kullanacaksan bu çaplar biraz kalın gelir,misinanın kusma olayı dahada kolay olur makinada.
iğne olayında kullandığın mustad norveç modellerinde önde gelen serilerden biridir ama bence 1/0 veya 1 numara kullanabilirsin gerçi bu numaralar bölgeye ve balığın büyüklüğüne göre değişebilir.Sen daha iyi bilirsin.... |
|
|
|
|