|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| Mamul Yemler Balık avında kullanabileceğiniz mamul yemler |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Sazan İçin Hamur...
Kendı hazırladıgım hamurun ısyerınde uzun sure rafta kalması bozulmaması ıcın ıcıne ne katmam gerek bılgısı olan varsa paylasırmı?sımdıden tesekkur ederım.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ablacığım...hamurun bozulmaması için bol tuzlu hazırlamak gerekir...
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
benim fikrim yok ama en iyisi bence balığa gitmeden birgün önce hazırlamak
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
musterılerın ne zaman balıga gıdeceklerı bellı olmuo dukkanda bı sezon boyunca olması gerek sızın gıbı avcılar ıcın hızmet verıorum
tuzdan baska bıseye gerek yokmu dıosunuz yane
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
bana kalırsa hamurunuzu haşlanamanız yeterli olacaktır, biraz nemli bir ortamda bekletirsenizde kuruma yapmayacaktır
...
|
|
|
|
|
#6 |
|
sadece haşlamak yeterlı olmuo malısef bıkac gun sonra bozulmaya baslıo ozel ambalaja koyuyorum kurumadan yana sıkayetım yok allahtan
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Tuz hem hamurun bozulmasını önler hemde hamura elastik bir yapı kazandırır ve kancadan kolay kolay düşmez...insanın dilini yakacak kadar tuzlu olmalıdır...
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zekiye hanım yapmış oldugunuz karşımlı hamurlu balık yemini derin dondurucuda saklayın donsunlar müşteri geldiğinde ise çıkartıp verin zaten alan avcı gölet su başına varıncaya kadar buzu çöüzlmüş oluyor hamurdad hiç bozulma olmuyor tıpki yeni yapılmış gibi tazeliğini koruyor taze bekletmek korumak ve bozulmasını önlmek için en gzüel yol derin dondurucuda dondurnmaktır selamlar
|
|
|
|
|
#9 |
|
zekiye meraba arkadaşım yada yaşıtdaşım
öncelikle sazan hamurdan çok taze ekmek içine vuruyor bu birincisi ...ikincisi ise şu sıralar satmasan iyi olur çünkü sazan mevsimi yasak şuanda elinin vicdanına koy ....paylaşımın için teşekkürler bu arada
|
|
|
|
|
#10 |
|
ablacım bende ek iş olarak balık malzemesi alıp satıyorum büfede ben hamur yerine kendiim mısırı kaynatıyorum sazanın vaz geçemdiği yemlerden birisi tabiki kaynatmadan çnce suya biraz şeker katıyorum tatlandırması için sende denersen iyi olur
|
|
|
|
|