|
|
|
|
|
|||||||
| Deniz Av Teknikleri Deniz balık avında kullanılan teknikleri burada paylaşabilirsiniz |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Sahte Yem Ve Kamış Konusunda Yardım...
Merhaba Ağabeylerim Ve Arkadaşlarım...
Haziran Ayında Çıkacağım Yıllık İznimde Allah Nasip Ederse Antalya/Alanya'da Olacağım... Gitmişkende Tabi Olta Atma Niyetindeyim... Denizde ilk denemem olacak bunun için sizden yardım istiyorum... Tatlı Suda Kullandığım Spin Olta Takımlarımı Denizde de Kullanabilir miyim?... Yoksa Denizde Kıyıdan Atçek için Farklı Takım Kullanmam Gerekir mi?... Kamış (Uzunluk , Atar vs) , Makina (40,50,60 kafa vs.) Misina (0,20 - 0,25 vs.) Özellikleri nasıl olmalıdır?... Birde Aşağıdaki Sahteler Sizce Nasıldır?... ![]() Yüzme Derinliği: 0 - 0,70 Ağırlık 19 Gr |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
240 ve üzeri spin takımlarınızı kullanabilirsiniz.Yemler gayet iyi,su üstü avcılarının tamamında iş yapar 19 gr. olmaları daha uzağa atmanızı kolaylaştırır.Sabah güneş doğmadan alacakaranlıkla uygun avlaklarda baracuda-levrek vb. avcıların affetmeyeceği yemler.
Rastgele |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
Umut Kardeşim Hay Allah Senden Razı Olsun...
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bülent kardeşim Üst resimdeki Sahteden bende var yüzüşü ve aksiyon verirsen kullanımı güzel ama ben turnada daha siftah yapamadım umarım sen başarılı olursun
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
Tabi Daha Sonra Turna'ya da deneme niyetim var... |
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
20,40 atarlı 2.70 cm. spin kamış ve buna uygun makine ile kıyıdan balık yakalamanız mümkün.Yalnız gittiğiniz bölgede boşuna zaman harcamamanız açısından biraz istihbarat yaparsanız iyi olur.Hangi saatte hangi avlakda ne çıkar gibi kısa sorularla malzemecilerden bu işi çözersiniz.Unutmayın levrek çırpıntılı suyu sever.20 gr. üzeri sahtelerden de edinebilirseniz iyi olur.
![]() Rast gele şimdiden.
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
Teşekkür Ederim Mustafa Ağabeyim Bilgilendirmelerin ve İlgin İçin... |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bülent kardeşim 3 metre sörf kamış kullan ya sahtelerle küçük kamış 2.40 kullan yada sörf agır kurşun dip karides yada ölü balık tak zil tak bekle rastgelsin bülent kardeşim...
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Deniz avından bende anlamamda sahtelerin çok güzel görünüyor. Keşke deniz kenarında yaşasakta sana uzun uzadıya fikirler verebilsek
turna levrek de söyleyelim
|
|
|
|
|