|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| RASTGELE-DER Rastgelebalıkçı Amatör Olta Balıkçıları Derneği |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rastgeleder-Av Doğa Dergisi İzcilere Balıkçılık Semineri Gerçekleştirilmiştir
Rastgeleder-Av Doğa Dergisinin birlikte düzenlediği İzci Grubuna Balıkçılık Semineri Gerçekleştirilmiştir. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ankara Gençlik Merkezinde 07.05.2010 tarihinde gerçekleşen Balıkçılık seminerimizin ilk ayağı Rastgeleder-Av Doğa Dergisinin katkılarıyla gerçekleşmiştir. İkinci Seminerimiz 14.07.2010 tarihinde gerçekleşecektir. Rastgele-der Rastgelebalıkçı Amatör Olta Balıkçıları Derneği Üyelerinden; Tuncer Ünal,Şule Ünal,Umut Demir,M.Hakan Başar,Metin Karagöz, Atilla Beşiroğlu, Kutsiye Beşiroğlu ve Nusret Kılıç'ın destekleri ile gerçekleşen seminerde Av-Doğa Dergisinden Sn.Kamil Üçbaş'a ve Sevgili Bülent Kutluca'ya vermiş olduğu destek için teşekkür ederiz. Emeği geçen tüm dostlara ayrıca teşekkür ederiz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu ERDEM tarafından (21.05.10 Saat 20:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim ebatları 640 x 428 olarak linklenmmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çalışmalarınızdan ötürü rastgeleder yönetimine ve üyelerine teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Geleceğimize yönelik bu isabetli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı Bütün ekibi saygıyla selamlıyorum.
Tohum küçüktür ama ağaç büyük olur.. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Güzel çalışma tbr ler emeği geçenlere, düşünenlere.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
harika bir çalışma olmuş emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Harika bir egitim avdoga dergisi ve rastgelederi ayrıca kamil üçbay beyi kutlar yeni nesillere balıkçılıkla ilgili bilgilendirme çook güzel teşekkürlerr..
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çok değerli Oltacılarder ailesi;
Türkiye'de ilk kez gerçekleşen böyle bir organizasyonu düzenlemekten büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. İlk seminerimizde Avcı Etiği, Ülkemizdeki Balıklarımız ve Balık avında kullandığımız malzemeleri tanıttığımız seminerimizin ikinci ayağını 14.05.2010 tarihinde gerçekleştireceğiz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın bilinçlendirilmesi ve doğa sevgisinin aşılanması yanında Balık avcılığı kültürününde oluşturulması doğru bilgi ile yetişmeleri için çalışmalarımıza Derneğimiz olarak devam etmeye çalışacağız. Çok değerli Oltacilarder ailesinin bu yolda bizi desteklemesi çok mutluluk verici kendilerine teşekkür ediyoruz.Daha iyisini birlikte yapabilmek dileğiyle. Tuncer Ünal Rastgeleder Yönetim Kurulu Başkanı |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Gerçekten çok özverili bir çalışma olmuş emeği geçen arkadaşlara teşekkürler ve tebrikler.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çok güzel bir çalışma olmuş.
Amatör balıkçılığın geleceğini korumak adına, yeni nesilleri bilinçlendirmek gerekli. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Amatör olta balıkçılığının ülkemizde gelişmesi vede sürdürülebilirliğiniN sağlanması adına Ülkemizin kurulan ilk derneği Rastgeleder'in bir üyesi olarak gerçekleştirdiğimiz ve gençlerimize yönelik Türkiye'de ilk defa gerçekleşen bir etkinlikte yer almaktan dolayı gurur duydum vede mutlu oldum..Gelecekte tüm kitlelere yayılacağını düşündüğüm bu tür faaliyetlerde tüm gönül dostlarının katkılarını bekliyor olacağım..Saygılarımla...
M.Hakan BAŞAR Rastgeleder Yönetim Kurulu Üyesi... Konu mhakanbasar tarafından (10.05.10 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|