|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| RASTGELE-DER Rastgelebalıkçı Amatör Olta Balıkçıları Derneği |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rastgele-Der Olağan Üstü Genel Kurulu Yapıldı
Sevgili Forum ve Dernek Üyesi Arkadaşlarımız,
Derneğimizin 10.01.2010 tarihinde Olağan üstü genel kurulu Altınpark 19 Mayıs Kapısı Kapalı Spor Salonu Altındağ/ANKARA'da gerçekleştirildi. Yapılan seçim sonucunda: 5.Dönem Yönetim Kurulu Coşkun BOZALAN Metin KARAGÖZ M.Hakan BAŞAR Umut DEMİR Tuncer ÜNAL 5.Dönem Yedek Yönetim Kurulu Teoman SANALAN Muzaffer YILDIRIM Kahraman MELEK Ali ATAR Rıza YİĞİT 5.Dönem Denetim Kurulu Erhan TAYLAN Murat COŞKUN Dinçer IŞIK 5.Dönem Yedek Denetim Kurulu Kerem AVŞAR Ömer Fatin YERLİKAYA Burak KALAÇ 5.Dönem Disiplin Kurulu Hadi AYAZOĞLU Tuncay UYANIK Gürsel AVCI 5.Dönem Yedek Disiplin Kurulu Atilla BEŞİROĞLU 5.Dönem yönetim kuruluna seçilmiştir. 13.01.2010 tarihinde Yönetim Kurulu olarak ilk toplantımızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız.Toplantı sonunda Yönetim Kurulunda görev ve yetkilerin paylaşımı yapılmış olup buna göre; Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer ÜNAL Başkan Yardımcısı Umut DEMİR Başkan Yardımcısı M.Hakan BAŞAR Genel Sekreter Metin KARAGÖZ Sayman Coşkun BOZALAN olarak belirlenerek bu durum derneğimiz karar defterine işlenmiştir. İyi dileklerini ve tebriklerini esirgemeyen tüm gönül dostlarımıza teşekkür eder saygılar sunarız.. Rastgeleder Yönetim Kurulu Konu rastgeleder tarafından (18.01.10 Saat 19:03 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Sayın Rasgele-Der Yönetim kurulu
Sayın Efkan bey ve yönetim kurulunu, yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı kutlarım. Yeni seçilmiş olan Başkan ve yönetim kuruluna başarılar dilerim. Saygı ve Sevgilerimle |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
mücadelemizde başarılar dilerim...hayırlı uğurlu olsun...
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Görevini tamamlayan ve yeni gelen yönetime rastgelsin diliyorum..
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Eski yönetime bu güne kadarki çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, Yeni yönetim kurulu üyelerini kutlar, yeni görevlerinde başarılar dilerim...
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
4. Dönem Yönetim Kurulu görevini üstlenip ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarına inandığım sevgili Efkan GÜVENDİ, Gürsel AVCI, Atilla GÜLŞAHİN, Coşkun BOZALAN ve Erhan TAYLAN' a Rastgelebalıkçı Amatör Olta Balıkçıları Derneği (RASTGELE-DER)' ne verdikleri hizmetlerden ötürü amatör bir olta balıkçısı olarak teşekkürlerimi sunar.
5. Dönem Yönetim Kurulu görevini üstenen sevgili Tuncer ÜNAL, Umut DEMİR, M.Hakan BAŞAR, Metin KARAGÖZ ve Coşkun BOZALAN' a çıktıkları zorlu yolculukta başarılar diler, Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER)' nin yönetim ve üyeleri olarak daima yanlarında olacağımızın bilinmesini isterim. Saygı ve selamlarımla... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
yeni yönetim üyelerine hayırlı olsun çalışmalarında başarılar dilerim
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Gidenlere yaptığı çalışmalardan dolayı sonsuz teşekkürler. Yeni göreve gelen arkadaşlarada görevlerinde üstün başarılar diliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rasgeleder'in 10 Ocak 2010 tarihinde yapılan Olaganüstü Genel Kurulu'nda oluşan yeni yönetim kurulu (yönetim kurulu asıl ve yedek - denetim kurulu asıl ve yedek) üyelerini tebrik ederim; ayrıca, bundan önceki dönemde görev yapan arkadaşlarımıza da hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar dilerim. saygılarımla. Ergün Altuntaş OLTACILARDER Yönetim Kurulu Üyesi |
|
|
|
|
#10 |
|
eski ve yeni yönetimi tebrik eder çalışmalarınızda başarılar dilerim..
|
|
|
|
|