|
|
|
|
|
|||||||
| RASTGELE-DER Rastgelebalıkçı Amatör Olta Balıkçıları Derneği |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rastgele-Der 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı
Derneğimizin 6. olağan genel kurulu 18.06.2011 tarihinde gerçekleştirildi.
7. yönetimin kurulunun görev dağılımı; F. Burak KALAÇ - Başkan Gürsel AVCI - Başkan Yardımcısı Kahraman MELEK - Başkan Yardımcısı A. Teoman SANALAN - Genel Sekreter Hadi AYAZOĞLU - Sayman şeklinde oluşmuştur. 6. Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyor, 7. Yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyoruz. Kamuoyuna duyurulur. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kurulla İlgili İlan Oldumu Yada Benmi Kaçırdım Orda Olup Çayınızı İçmek İsterdim..Hayırlısı Olsun
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hayırlı uğurlu olsun. Eski yönetimi tebrik eder, yeni yönetimde görev alan arkadaşlara başarılar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
hayırlı uğurlu olsun yeni görev alan arkadaslara başarılar dilerim
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
yeni yönetime hayırlı olsun der görevlerinde üstün başarılar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rastgele-Der' in 6. dönem yönetim kurulunda görev alıp özverili çalışmalarda bulunan tüm arkadaşları tebrik eder, 7. dönem yönetim kurulu görevini üstlenen yeni arkadaşlara başarılar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni yönetimdeki görev alan tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni yönetime çalışmalarında başarılar diliyor ve tebrik ediyorum. Kolay gelsin arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
RASGELEDER'in 18 Haziran 2011 tarihinde yaptığı Genel Kurulu neticesinde seçilen Yönetim Kurulu asil üyelerine ve yedeklerine, Denetim Kurulu asil üyelerine ve yedeklerine yeni görev ve sorumluluklarında başarılar diliyorum.
Ergün Altuntaş Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği Genel Sekreteri |
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|