|
|
|
|
|
|||||||
| RASTGELE-DER Rastgelebalıkçı Amatör Olta Balıkçıları Derneği |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rastgele-Der 4. Olağan Genel Kurulu Yapıldı
Sevgili Forum Üyesi Arkadaşlarımız,
2007 Haziran ayından bu yana yürüttüğümüz RASTGELE-DER Yönetimi görevini 30 Mayıs 2009 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Olağan Genel Kurulumuz sonrası aşağıda adı geçen arkadaşlarımıza devretmiş bulunuyoruz. Yeni Yönetim Kurulumuz ( dördüncü ) Efkan GÜVENDİ, Gürsel AVCI, Atilla GÜLŞAHİN, Coşkun BOZALAN ve Erhan TAYLAN'dan oluşmuştur. Kendilerini kutluyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Sevgi ve saygılarımızla. RASTGELE-DER Üçüncü Yönetim Kurulu ( Tarık ERSAL, Bahadır CAN, Hadi AYAZOĞLU, Gürsel AVCI Burak KALAÇ ) adına TARIK ERSAL Rastgele-Der Forum sitesinden alıntıdır... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Tırıvırı konusundaki çalışmalarının sonucunda ülkenin her tarafında yasaklanmasına önçülük yapmış ve bu illetten hepimizin kurtulmasına yardımcı olmuştur. Emeklerinden dolayı Tarık ERSAL başkanlığında eski yönetime sonsuz teşekkürler. Yeni oluşan yönetimede üstün başarılar diliyorum. |
||
|
|
|
|
#3 |
|
Övgülerine kendim ve RASTGELE-DER adına teşekkür ediyorum Turgay.
Birlik, beraberlik içinde daha güzel günler yaşamamız dileğimle. RASTGELSİN. |
|
|
|
#4 |
|
Yaşanabilir bir Doğa için mücadele verenlerin bilekleri ve dizleri bükülmesin.
Yaşam boyu istedikleri her şeye ulaşabilsinler. Yeni yönetimi ve önceki yönetimi Saygıyla kutluyorum.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
RASTGELE-DER 'in esiki yönetim kuruluna bu günekadar yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederim..
Yeni yönetim kurulunada başarılar dilerim. |
|
|
|
#6 |
|
RASTGELEDERİN eski yönetiminin bugüne kadar özveriyle yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederim.
Yeni yönetime başarılar dilerim. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yapılan olağan genel kurulda bu genel kurula kadar Amatör Balıkçılık adına bir çok hizmetlerde bulunmuş değerli Tarık ERSAL ve yönetim kurulunun diğer üyelerine teşekkürler ederek Yeni yönetim Kurulu ile Rastgele-Der' in daha büyük başarılara imza atacağına olan inancımız tamdır. Yeni Yönetimi Kutlar bu görevlerinde başarılar dilerim...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni yönetime ;Bundan sonraki çalışmaları için başarılar diliyorum.
Tarık ERSAL bey ve yönetimine de,şu ana kadarki özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
yeni yönetim kurulundaki abilerimize başarılar dilerim
|
|
|
|