|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| Suni Yemler Silikon yemler, kaşıklar, rapalalar, rapala yapımı, sahte yemlerin hazırlanışı, oltaya bağlanışları... |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
arkadaşlar rapala serisinde x rap sad yada x rap serisini turnada deneyeniniz var mı? sonuçları nasıl rastgele
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hüseyin Abi ben Rapalanın X-Rap® Shad (suspending) modelinin clown renginde olanını aldım. Bu sezon deneyecem bakalım... 3.4 metreye kadar dalıyor ve seviye koruyor. Bence iş yapar ama denemek lazım tabii ki. Özellike derin sularda at çek için ideal.
Clown modeli |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
inşallah turnalara da güzel gözükürde iş yapar
yapınca bizim de haberimiz olur
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
HARİKA
Hüseyin abi bu modeller gerçekten çok güzel ve başarılı olmuş.Bende bu kış boş oturmadım x-rap ve x-rap shad modellerinden bir takım hazırladım.Su içerisindeki aksiyonları mükemmel.Ama çoğu rengi ankarada bulunmuyor.Cabelastan ısmarladık geldi.Özellikle x rap shad modelini nisan mayıs ve haziranda x- rap modelini ise temmmuz ağustos ve eylülde iş yapacağını düşünüyorum.Nedeni turna otlarının mevsimsel büyümesi ve bu yemlerin dalış kabiliyetlerinin bu ota göre düşünmemden geçiyor...ha bide arkadaşlar bot ve teknede seyir halindeyken es geçmeyin mutlaka sırt geçin!!!
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ben turna tutrkene rapalanın zargana gibi bi mnodeli var 2 yada 3 parçadan olşuo bizim burda çok atlıo o oltaya
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
selam;saroz bölgesinde avlanan arkadaşlar melanuun rapalaya atladığı söyeniyor.bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?ben enez taraflarında sırtı sarı 14 cm yazuri ile güzel lüferler aldım eşantiyouda 2 aded kğ palamuttu
|
|
|
|
|