![]() |
Bilgilendirme
Değerli arkadaşlar,
Bu hafta fly fishing atış çalışmalarına ara veriyoruz. Haftaya bir engel olmazsa çalışmamızı yapacağız. Balık aşkıyla ölenler, bu hafta sonu kendilerini meralara vurabilir. Boşluğunuzu iyice alın:) Rastgelsin. |
Arada bir dinlenmekte lazım iyi oldu. :)
|
[QUOTE=keşfetmekiçinbak;346879]Değerli arkadaşlar,
Bu hafta fly fishing atış çalışmalarına ara veriyoruz. Haftaya bir engel olmazsa çalışmamızı yapacağız. Balık aşkıyla ölenler, bu hafta sonu kendilerini meralara vurabilir. Boşluğunuzu iyice alın:) Rastgelsin.[/QUOTE] Tuncay abim sende olmasan ne güzel anlıyorsun balıkçıların halinii...:D:D:D |
[QUOTE=keşfetmekiçinbak;346879]
Balık aşkıyla ölenler, bu hafta sonu kendilerini meralara vurabilir. Boşluğunuzu iyice alın:) Rastgelsin.[/QUOTE] [QUOTE=Musa ERCİYAS;346889]Tuncay abim sende olmasan ne güzel anlıyorsun balıkçıların halinii...:D:D:D[/QUOTE] Bu hafta gönlünüzün istediği yere gidin ama önümüzdeki hafta çalışacaksak elinizde Fly Takımlarından başka takım görmek istemiyorum gibi bir şey olmuş:rolleyes: Anladın mı Musa, candostum:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346891]Bu hafta gönlünüzün istediği yere gidin ama önümüzdeki hafta çalışacaksak elinizde Fly Takımlarından başka takım görmek istemiyorum gibi bir şey olmuş:rolleyes:
Anladın mı Musa, candostum:)[/QUOTE] Anlaşıldı merkez...:):D:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346891]Bu hafta gönlünüzün istediği yere gidin ama önümüzdeki hafta çalışacaksak elinizde Fly Takımlarından başka takım görmek istemiyorum gibi bir şey olmuş:rolleyes:
Anladın mı Musa, candostum:)[/QUOTE] Ben üzerime alınmıyorum başkanım :) |
Anladın mı Musa, candostum:)[/QUOTE] Çok net olmuş başkanım:D |
Anladın mı Musa, candostum:)[/QUOTE] [QUOTE=Musa ERCİYAS;346897]Anlaşıldı merkez...:):D:D[/QUOTE] [QUOTE=Hakkı HARMANCIK;346913]Ben üzerime alınmıyorum başkanım :)[/QUOTE] [QUOTE=eyeofnight;346944]Çok net olmuş başkanım:D[/QUOTE] Yok zaten sen ve senin gibi olan bir kaç arkadaşa kim ne laf söyleyebilir ki sayın adminim:) Furkan kardeşim, hoca sende bir ışık görmüştü ama sende şansına küs artık ne yapalım. İstanbul yerine Ankara' da okusaydın. Neyse 2. Dönem kurslara katılırsın sende;) Ha bu arada OKATAN' ın bile FLY' a ilgisini çekebildiysek ne mutlu bize. Bu son cümle şakaydı, alınmayasın sakına:D :D :D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:13. |