Balık Avı ve Amatör Balıkçılık

Balık Avı ve Amatör Balıkçılık (http://www.oltacilar.com/index.php)
-   Atış Teknikleri (http://www.oltacilar.com/forumdisplay.php?f=190)
-   -   Bilgilendirme (http://www.oltacilar.com/showthread.php?t=11869)

keşfetmekiçinbak 13.02.14 23:44

Bilgilendirme

Değerli arkadaşlar,

Bu hafta fly fishing atış çalışmalarına ara veriyoruz. Haftaya bir engel olmazsa çalışmamızı yapacağız. Balık aşkıyla ölenler, bu hafta sonu kendilerini meralara vurabilir. Boşluğunuzu iyice alın:)

Rastgelsin.

Hakkı HARMANCIK 14.02.14 06:42

Arada bir dinlenmekte lazım iyi oldu. :)

Musa ERCİYAS 14.02.14 12:06

[QUOTE=keşfetmekiçinbak;346879]Değerli arkadaşlar,

Bu hafta fly fishing atış çalışmalarına ara veriyoruz. Haftaya bir engel olmazsa çalışmamızı yapacağız. Balık aşkıyla ölenler, bu hafta sonu kendilerini meralara vurabilir. Boşluğunuzu iyice alın:)

Rastgelsin.[/QUOTE]

Tuncay abim sende olmasan ne güzel anlıyorsun balıkçıların halinii...:D:D:D

M.Serkan İNANÇ 14.02.14 13:34

[QUOTE=keşfetmekiçinbak;346879]
Balık aşkıyla ölenler, bu hafta sonu kendilerini meralara vurabilir. Boşluğunuzu iyice alın:)

Rastgelsin.[/QUOTE]

[QUOTE=Musa ERCİYAS;346889]Tuncay abim sende olmasan ne güzel anlıyorsun balıkçıların halinii...:D:D:D[/QUOTE]

Bu hafta gönlünüzün istediği yere gidin ama önümüzdeki hafta çalışacaksak elinizde Fly Takımlarından başka takım görmek istemiyorum gibi bir şey olmuş:rolleyes:
Anladın mı Musa, candostum:)

Musa ERCİYAS 14.02.14 16:31

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346891]Bu hafta gönlünüzün istediği yere gidin ama önümüzdeki hafta çalışacaksak elinizde Fly Takımlarından başka takım görmek istemiyorum gibi bir şey olmuş:rolleyes:
Anladın mı Musa, candostum:)[/QUOTE]

Anlaşıldı merkez...:):D:D

Hakkı HARMANCIK 14.02.14 22:44

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346891]Bu hafta gönlünüzün istediği yere gidin ama önümüzdeki hafta çalışacaksak elinizde Fly Takımlarından başka takım görmek istemiyorum gibi bir şey olmuş:rolleyes:

Ben üzerime alınmıyorum başkanım :)

eyeofnight 15.02.14 23:22

Çok net olmuş başkanım:D

M.Serkan İNANÇ 16.02.14 10:47

[QUOTE=Musa ERCİYAS;346897]Anlaşıldı merkez...:):D:D[/QUOTE]

[QUOTE=Hakkı HARMANCIK;346913]Ben üzerime alınmıyorum başkanım :)[/QUOTE]

[QUOTE=eyeofnight;346944]Çok net olmuş başkanım:D[/QUOTE]

Yok zaten sen ve senin gibi olan bir kaç arkadaşa kim ne laf söyleyebilir ki sayın adminim:)
Furkan kardeşim, hoca sende bir ışık görmüştü ama sende şansına küs artık ne yapalım.
İstanbul yerine Ankara' da okusaydın.
Neyse 2. Dönem kurslara katılırsın sende;)
Ha bu arada OKATAN' ın bile FLY' a ilgisini çekebildiysek ne mutlu bize.
Bu son cümle şakaydı, alınmayasın sakına:D :D :D

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:13.