![]() |
royal coachman 12 numara iğne denemesi
royal coachman 12 numara iğne denemesi :)
[img]http://www.oltaciyukle.com/ressim/2014/6dca9192-4ef4.jpg[/img] |
Tebrik ederim hakki abi guzel calisma.fly balikciligi bizim ozverili calismamizla yasayacak.her ne kadar buyuk bi fedakarlikla yarinki program da olamasakda biz sineklerimizle de mutlu olmasini biliriz :)
|
Güzel çalışma olmuş kardeşim;);)
Ellerine sağlık:):):) |
Güzel çalışma, yeterli malzemen olduğunda birebir taklitlerini şimdiden merak ediyorum.
|
[QUOTE=oksilatoxl;346579]Tebrik ederim hakki abi guzel calisma.fly balikciligi bizim ozverili calismamizla yasayacak.her ne kadar buyuk bi fedakarlikla yarinki program da olamasakda biz sineklerimizle de mutlu olmasini biliriz :)[/QUOTE]Aynen öyle kardeşim :)
[QUOTE=DOLFIN06;346581]Güzel çalışma olmuş kardeşim;);) Ellerine sağlık:):):)[/QUOTE] Sağolasın abi. [QUOTE=keşfetmekiçinbak;346583]Güzel çalışma, yeterli malzemen olduğunda birebir taklitlerini şimdiden merak ediyorum.[/QUOTE] Ah o malzemeler yok mu Tuncay abi ahh :) Yapacak bir şey yok abi elimizdeki imkanlar neyse sonuna kadar kullanacağız. İnşallah bir gün her şeyimiz tam olur. Bizde o zamana kadar biraz daha pişeriz. :) |
[QUOTE=Hakkı HARMANCIK;346587]
Ah o malzemeler yok mu Tuncay abi ahh :) Yapacak bir şey yok abi elimizdeki imkanlar neyse sonuna kadar kullanacağız.[B] İnşallah bir gün her şeyimiz tam olur. Bizde o zamana kadar biraz daha pişeriz.[/B] :)[/QUOTE] Katılıyorum abicim. Ellerine kollarına sağlık. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:12. |