![]() |
Beyin Fırtınası (Sazan ve Kaşık)
Biraz beyin fırtınası yapsak. Kaşık ile sazan tutulabilir mi???
Sazan sonuçta adı üstünde sazan :) ya tutulursa diye düşünsek... Kaşığın kancasına haşlanmış mısır da takabiliriz Tabi bu dediklerim sadece beyin fırtınası :) ustalar yorumlarını atarlar birazdan.. Ne olursa olsun ben deneyeceğim zararımız olmaz |
ramazan sazan balıklar içinde en akıllısı ve en zekisi, sadece adı sazan, enazından ben öyle duydum,
ama böyle bir balığa neden bu yakıştırmayı yapmışlar bilmiyorum.:)ama sen yinede bir dene.:).:D |
[QUOTE=Kamil Metin;325561]ramazan sazan balıklar içinde en akıllısı ve en zekisi, sadece adı sazan, enazından ben öyle duydum,
ama böyle bir balığa neden bu yakıştırmayı yapmışlar bilmiyorum.:)ama sen yinede bir dene.:).:D[/QUOTE] :D adı çıkmış desenize Kamil abi. Nasrettin Hocanın dediği gibi Ya Tutar sa?? :D Perşembe bi aksaklık çıkmazsa sazana gidecez bakalım. Olta için hangi düzenek hazırlasam diye araştırıyorum. Eğer ki gidersek bu dediğimi de denemeden gelmem :D |
Sazan balığın adı sadece başka manası yok kanımca..
Tatlı suda: koku alma, görme, hissiyatı ve uyanıklığı en üst düzeyde olan bir balık türüdür.. Yavruluk dönemlerinde 2 yaşına kadar olan bölümlerde insanların bebeklerinde olduğu gibi haşarı ve meraklı olurlar.. Daha olgun hale geldiklerinde yakalaması tamamen beyin fırtınasına bağlıdır ozaman kafayı çalıştırmak gerekir... |
Ramazan kaşığı gölde savurdun, gitti gitti sazanın ağzının içine düstü. (bazen sazanlar su yüzüne gelip ağızlarıyle hava alırlar ) Al sana kaşıkla sazan avı. [COLOR="Red"]Olmaz olmaz deme Olmaz olmaz[/COLOR]:D:D:D
|
Çok güzel söylüyorsunuz da.. Ya gerçekten kaşıkla sazan avlanıyorsa ? :D
Mesela ben avladım hala avlıyorum desem :D |
[QUOTE=kulekreis;325588]Ramazan kaşığı gölde savurdun, gitti gitti sazanın ağzının içine düstü. (bazen sazanlar su yüzüne gelip ağızlarıyle hava alırlar ) Al sana kaşıkla sazan avı. [COLOR=Red]Olmaz olmaz deme Olmaz olmaz[/COLOR]:D:D:D[/QUOTE]
Hasan abi zaten ya tutarsa dedim :D Tutulur demedim ki.. Kaşık ilgi çekici olduğu için yemi kaşığa taksak sallasak dibe diye düşündüm :) [QUOTE=Chamur;325594]Çok güzel söylüyorsunuz da.. Ya gerçekten kaşıkla sazan avlanıyorsa ? :D Mesela ben avladım hala avlıyorum desem :D[/QUOTE] :D canlı şahit çıktı :eek::eek::eek: |
arkadaşlar ilginç konu aslında. bende ekip arkadaşımın başına geleni paylaşayım. at-çek avında cleo kaşığı takip edip ve kaşığa takip sırasında saldırmıştı. ve de yakalandı.. konu sahibi kaşığın ilgiçekiciliğinden faydalanmak ve iğnelerine yem takmaktan bahsediyor.olabilir tabi ama gereksiz bence; iri sazan zaten huylu. dahada huylandırılabilir.
|
Kaşıkla sazan tutulur yem takmaya gerek yok kaşıkda balık avcılıgı için yapılmış degilmi.
Dip oltasıyla turna yakalanıyorda sazan kaşıkla tutulmuş çokmu saygılar..:) |
arkadaslar ınternette sunı yem tanıtımında rapalayla tutuyolardı ama besleme sazan oldugu ıcınde olabılır .ama cok kefal dek geldı bana sazanda gelır bence ama cok dusuk ıhtımal
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:28. |