![]() |
wet fly (Olive Spider) Denemesi
Bakarak yaptığım video aşağıdadır. :)
[YOUTUBE]Hx1OPZvbH-U[/YOUTUBE] Elimdeki malzemelere göre yapabildiğim örnek :) :) [img]http://www.oltaciyukle.com/ressim/2014/4c79ccf2-2393.jpg[/img] [img]http://www.oltaciyukle.com/ressim/2014/494745cc-2ad.jpg[/img] |
Çok kötü olmuş Hakkı abi :))))) Ellerine saglık ;)
|
Sevgili Hakkı sen bize epey fark atmışsın :) ... tüy yerine ne kullandın?
|
Kafa için papağandan çıkma bir tüy vardı onu kullandım Tuncay abi :) Yoklukta ne bulsak yoluyorum valla :D
|
Eline sağlık , sen bu işi çözdün
|
hakkı gayet başarılı:)bol bol video izlemenin ve azmin zaferi diyelim:)
|
Valla hakkıya katılıyorum malzeme az olunca fakat daha güzel işler yapacagına eminim hakkı dostum çalışmaya devam sabahlara dek..:)
|
Abi eline sağlık.
Artık FLY için bir bölüm açın her yer sinek minek doldu:). bir yerde toplu dursun. |
Mikro calışmak ellerinin alışkanlığını sağlamlaştırmış kardeş, Sanki mikrocerrahi yapan bir doktor gibi fly cerrahi olacağına inancım tam..
|
[QUOTE=A.Bülent KUTLUCA;345838]hakkı gayet başarılı:)bol bol video izlemenin ve azmin zaferi diyelim:)[/QUOTE]
Sayenizde dahada iyi olacak inşallah [QUOTE=Sefa AYKENAR;345837]Eline sağlık , sen bu işi çözdün[/QUOTE] Teşekkürler Sefa. [QUOTE=Musa ERCİYAS;345845]Valla hakkıya katılıyorum malzeme az olunca fakat daha güzel işler yapacagına eminim hakkı dostum çalışmaya devam sabahlara dek..:)[/QUOTE] Devam abi, bir şeyleri başarmak için çalışıp sabır etmek gerek. [QUOTE=gökhan;345858]Abi eline sağlık. Artık FLY için bir bölüm açın her yer sinek minek doldu:). bir yerde toplu dursun.[/QUOTE] Bölüm zaten gündemimizdeydi, bu gün itibari ile açılmıştır. :) [QUOTE=Fedai ERDEM;345861]Mikro calışmak ellerinin alışkanlığını sağlamlaştırmış kardeş, Sanki mikrocerrahi yapan bir doktor gibi fly cerrahi olacağına inancım tam..[/QUOTE] Galiba abi biraz işimin de katkısı var. :) İyi temennilerin için teşekkürler. |
[QUOTE=Hakkı HARMANCIK;345817]Kafa için papağandan çıkma bir tüy vardı onu kullandım Tuncay abi :) Yoklukta ne bulsak yoluyorum valla :D[/QUOTE]
Toplantıda papağan fıkrası anlatırım,ben sana birader. :rolleyes: |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:15. |