![]() |
Tanışma
bütün oltacılara selam
ben halis.. yozgatta ikamet ediyorum.. amasyalıyım ... herkese rastgelsin diyorum ;))) |
[QUOTE=avcı32;344008]bütün oltacılara selam
ben halis.. [COLOR="Red"]yozgatta[/COLOR] ikamet ediyorum.. [COLOR="Red"]amasyalıyım[/COLOR] ... herkese rastgelsin diyorum ;)))[/QUOTE] [url]www.oltacilar.com[/url] dostluğuna hoşgeldin gelmesinede profilinle tanıtımın birbirini tutmadı Halis. Profil bilgilerin ile tanışma konunda dört ayrı il mevcut:confused::) [B]Üyelik tarihi:[/B] 13/11/2013 [B]Üye Adı:[/B] Halis [COLOR="Red"]Vanlı[/COLOR] [B]Memleket:[/B] [COLOR="Red"]Isparta[/COLOR] [B]Yaş:[/B] 24 [B]Kan Grubu:[/B] B Rh (+) |
aile ıspartada oturuyo soy isim vanlı amasyada doğdum şu an yozgatta yeni memuriyete başladım ondan karışık gibi gözüküyo
|
Alınmayasın sakına kardeş. Baktım dört tane il var ilk ben takılayim dedim;)
Hatta Şehit Latif Keçeci Anadolu Öğretmen Lisesi mezunusunuz %1.500 :) |
aynen oyle yalvaç ta 4 senem geçti ;) ısparta nın butun gollerine gitmişimdir.. bilgi almak isteyene tavsiye verebilirim saygılar ;)
|
hoş geldin keyifli paylaşımlar....
|
[URL="http://www.oltacilar.com"]www.oltacilar.com[/URL] ailesine hoş geldiniz. Keyifli ve bol paylaşımlar dilerim.
Rastgele... |
Hosgeldin Halis
|
Hoşgelişler olsun, yalnız arada Kırmızıyla hemen sirküleri yapıştırmışlar ha. Sanki bilmiyorsun öğren der gibi ;) Saldırma başkan bizim de bilmediklerimiz oluyor bakıyoruz iyi olmuş.
|
[QUOTE=B.Erkan ERTİK;344035]Hoşgelişler olsun, yalnız arada Kırmızıyla hemen sirküleri yapıştırmışlar ha. Sanki bilmiyorsun öğren der gibi ;) Saldırma başkan bizim de bilmediklerimiz oluyor bakıyoruz iyi olmuş.[/QUOTE]
Tanışma konusunda bile beni hedef alan mesajlar yazıyorsun ya helal olsun vallahi:) Tebligi benmi yapıştırmışım iyi bak bakalım:D |
Sen yapıştırdın demedim ki Başganım, sadece haklı olduğunuzu söyledim yapmakta, kızmayasın diye. Ama yine kızdın. Bu arada 200 tl ile ilgili gastede ismin çıktı Kıbrısta ;) bulursam alcam sana.
|
[QUOTE=B.Erkan ERTİK;344040]Sen yapıştırdın demedim ki Başganım, sadece haklı olduğunuzu söyledim yapmakta, kızmayasın diye. Ama yine kızdın. Bu arada 200 tl ile ilgili gastede ismin çıktı Kıbrısta ;) bulursam alcam sana.[/QUOTE]
Mesajın altında çıkan imza alanı, tıpkı bu mesajın altında çıkacağı gibi her mesajımın altında otomatik çıkar. :) Dikkat cekebildiysek ne mutlu bize. :) |
Hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim bir Yozgatlı olarak.
keyfine bak çok balık yeri bulacaksın. bizlerle paylaşmayıda unutma. :D |
hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim.
|
Hoşgeldin halis keyifli paylaşımlar dilerim,gitgide çogalıyoruz yozgatlı sayısı birhayli çok ne dersiniz...:D:D Halis senide yozgatlı yaptıkya..:):D:eek:
|
sağolun tebliği okuyorum alınma yok herkesin okuması lazım :)))
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:11. |