![]() |
Forum Yönetimi (A.Engin ÇELEBİ)
Değerli [COLOR="Green"][B]OLTACILARDER[/B][/COLOR] ve [url]www.oltacilar.com[/url] üyeleri,
Forum Yönetimimize yardımcı olmak üzere derneğimiz üyelerinden [COLOR="Green"][B]A.Engin ÇELEBİ[/B][/COLOR] Forum Yöneticiliği görevine başlamış olup forumumuzdaki paylaşımlara vereceği emeklerden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. [B][COLOR="Green"]OLTACILARDER Yönetim Kurulu.[/COLOR][/B] |
Bu görevi bana uygun gören dernek yönetimimiz ve değerli üyelere teşekkür ederim.
Umarım bu görevi layığıyla yerine getiririm. :D [img]http://www.oltaciyukle.com/images/2013/10/24/x0SNUvM.jpg[/img] |
Sen yarın gelme gardaş..:eek::eek::D:)
|
[QUOTE=Fedai ERDEM;343398]Sen yarın gelme gardaş..:eek::eek::D:)[/QUOTE]
:D :D :D |
Hayırlı olsun kardeşim, Allah kolaylık versin.
Stajını tamamladığın her halinden belli:) |
Yeni gorevinde basarilar dilerim engin kardesim..Hayirli olsun,,:)
|
Hayırlı olsun,Engin.....
|
Hayırlı olsun Engin'im,
Madem giyindin kuşandın; işe evvela aşağıdaki linke ait konudaki "Amerikan levreği" ifadesini kaldırmakla başlayabilirsin. Zira PERCH - Perca fluviatilis - Amerikan levreği değildir zaten literatürde böyle bir balıkta yoktur. PERCH - Perca fluviatilis = Tatlısu levreğidir. :) [url]http://www.oltacilar.com/amerikan-tatlisu-levregi-kurtbogazi-egrekkaya-t3214.html?&highlight=israil[/url] ha referans istenirse buyrun: perch - talısu levreği aşağıdaki ülkelere has bir balıktır. Afghanistan; Albania; Andorra; Armenia (Armenia); Austria; Azerbaijan; Belarus; Belgium; Bosnia and Herzegovina; Bulgaria; China; Croatia; Czech Republic; Denmark; Estonia; Finland; France; Georgia; Germany; Greece; Guernsey; Hungary; Iran, Islamic Republic of; Ireland; Isle of Man; Italy; Jersey; Kazakhstan; Kyrgyzstan; Latvia; Liechtenstein; Lithuania; Luxembourg; Macedonia, the former Yugoslav Republic of; Moldova; Monaco; Mongolia; Montenegro; Netherlands; Norway; Pakistan; Poland; Romania; Russian Federation; Serbia (Serbia); Slovakia; Slovenia; Spain; Sweden; Switzerland; Tajikistan;[B] Turkey[/B]; Turkmenistan; Ukraine; United Kingdom; Uzbekistan |
Hayırlı olsun,Engin.
|
Ben seni tanıdım tanıyalı bu Amerikan Levreği tarifine gıcık oluyorsun Tuncay abi:)
Bende öncelerden bu tarifi kullanıyordumda sonra baktım seninle baş etmenin imkanı yok vazgeçtim. İnan bu mahlukata Amerikan Levreği demememe tek sebep sensin. Aynı İsrail Sazanı gibi:D Neyse konuyu dağıtmayayim. Tekrardan tebrikler Engin. Başarılı olacağına şüphe yok zaten;):D |
Hayırlı olsun,başarılar dilerim ve kolay gelsin..
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;343414]Ben seni tanıdım tanıyalı bu Amerikan Levreği tarifine gıcık oluyorsun Tuncay abi:)
Bende öncelerden bu tarifi kullanıyordumda sonra baktım seninle baş etmenin imkanı yok vazgeçtim. İnan bu mahlukata Amerikan Levreği demememe tek sebep sensin. Aynı İsrail Sazanı gibi:D Neyse konuyu dağıtmayayim. Tekrardan tebrikler Engin. Başarılı olacağına şüphe yok zaten;):D[/QUOTE] Başkanım, bir çok konuda ( deyme su ürünleri mühendisleri para kazanmakla meşgulken ) biz ahkam kesiyoruz. Hal böyle olunca bu kadar basit bir konu ve bilgi amaçlı makale, yazılarda yanlış yapma lüksümüz yok. Sen ben O herhangi biri istediği canlıyı istediği şekilde çağırabilir. Ancak Derneğimizin Amatör Balıkçı ve Amatör Balıkçılığa karşı var olan sorumlulukları çerçevesinde; yanlış bilgi verme gibi bir lüksü olmadığını düşünüyorum. ;) unutmadan illa ecnebi ismi ile anılacaksa Avrupa tatlısu levreği demek daha doğru olur. bakınız literatür... Allah muhafaza ! Avrupa'nın kapısında olduğumuz şu günlerde kriz çıkartacaksınız durduk yerde :D:p |
Hayırlı olsun.
|
[QUOTE=A.Engin Çelebi;343397]Bu görevi bana uygun gören dernek yönetimimiz ve değerli üyelere teşekkür ederim.
Umarım bu görevi layığıyla yerine getiririm. :D [img]http://www.oltaciyukle.com/images/2013/10/24/x0SNUvM.jpg[/img][/QUOTE] Elindeki biran bohçaçı gibi geldi gözüme:)))) hayırlı olsun ve kolay gelsin... |
hayırlı olsun engin allah tren kazası vermesin buna şükür diyelim demi : ))))
|
Hayırlı olsun Engin ...O elindeki bohçacı mı :)
|
Herkese çok teşekkür ederim.
Daha etkili bir forum yönetimi için sizlerden ricam, mesajların sol alt kısmında bulunan ünlem/dikkat işaretini tıklayıp bizleri o mesaj hakkında bilgilendirmeniz ve çözüm önerinizi sunmanız. Bu arada Tuncay abi bilirsin ricaları pek kıramam :) |
ENGİN kardeşim hayırlı olsun
:) |
Engin hayırlı olsun tebrik ederim.
|
hayırlı olsun
|
Engin Kardeşim Hayırlı Olsun,
[COLOR="Red"]İnsanların tek tek gerçekleştiremeyecekleri amaçlara ulaşabilmek için yürütülen grup faaliyetlerine "Yönetim" denilmektedir.[/COLOR] Tanımı bu kadar basit görünse de insan faaliyetlerini yönetmek hele ki Sosyal Faaliyetleri yönetmek öncelikle yönetilecek durum ve oluşumu konusunda azami tecrübeye sahip olma gerçeği ile sabit ve değişmezdir,yönetici seçimi bu gerçeğe aykırı ,tesadüfen veya kişisel menfaatlere dayalı olarak yapılmış ise faaliyetin doğuracağı sonucun FAYDA YERİNE ZARAR ÜRETECEĞİ aşikardır, Bu seçimin DOĞRU YAPILMIŞ olması konusunda öncelikle seçimi yapan yöneticileri kutluyorum Sonrasında; Sevgili Engin,Faaliyetimizin ihtiyaç duyduğu tüm bilgi ve donanıma sahipsin,,, içinde bulunduğumuz çok BÜYÜÜÜüüüüüüük görünen bu SESSİZ camianın sesi olman çok önemli,BAŞARILAR DİLİYORUM noktayı bir yöneticiye verilecek en iyi tavsiye ile koyalım; [COLOR="Red"][SIZE="5"]DİNLE.....ANLA...KONUŞ[/SIZE][/COLOR] |
Hayırlı olsun paşam. Artık emrimdesin. :D :D
|
Hayırlı olsun, yeni görevinde başarılar dilerim.
|
Hayırlı uğurlu olsun, allah kolaylık versin.
|
engin kardeş yeni görevinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum
|
Hayırlı olsun kardeş :)
|
tebrikler engin,
yeni görevinde başarılar dilerim, işin zor, ama üstesinden gelirsin. |
hayırlı uğurlu olsun engin kardeş
|
hayırlı olsun kardeş.
|
yeni görevinde tekerine taş değmesin engin abi :D