Balık Avı ve Amatör Balıkçılık

Balık Avı ve Amatör Balıkçılık (http://www.oltacilar.com/index.php)
-   Tatlı Su Av Teknikleri (http://www.oltacilar.com/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Beyin Fırtınası (Sazan ve Kaşık) (http://www.oltacilar.com/showthread.php?t=10771)

Adonis® 17.07.12 08:42

Beyin Fırtınası (Sazan ve Kaşık)

Biraz beyin fırtınası yapsak. Kaşık ile sazan tutulabilir mi???
Sazan sonuçta adı üstünde sazan :) ya tutulursa diye düşünsek...
Kaşığın kancasına haşlanmış mısır da takabiliriz

Tabi bu dediklerim sadece beyin fırtınası :) ustalar yorumlarını atarlar birazdan..
Ne olursa olsun ben deneyeceğim zararımız olmaz

Kamil Metin 17.07.12 09:05

ramazan sazan balıklar içinde en akıllısı ve en zekisi, sadece adı sazan, enazından ben öyle duydum,
ama böyle bir balığa neden bu yakıştırmayı yapmışlar bilmiyorum.:)ama sen yinede bir dene.:).:D

Adonis® 17.07.12 09:08

[QUOTE=Kamil Metin;325561]ramazan sazan balıklar içinde en akıllısı ve en zekisi, sadece adı sazan, enazından ben öyle duydum,
ama böyle bir balığa neden bu yakıştırmayı yapmışlar bilmiyorum.:)ama sen yinede bir dene.:).:D[/QUOTE]

:D adı çıkmış desenize Kamil abi.
Nasrettin Hocanın dediği gibi Ya Tutar sa?? :D

Perşembe bi aksaklık çıkmazsa sazana gidecez bakalım.
Olta için hangi düzenek hazırlasam diye araştırıyorum. Eğer ki gidersek bu dediğimi de denemeden gelmem :D

Fedai ERDEM 17.07.12 19:50

Sazan balığın adı sadece başka manası yok kanımca..

Tatlı suda: koku alma, görme, hissiyatı ve uyanıklığı en üst düzeyde olan bir balık türüdür..
Yavruluk dönemlerinde 2 yaşına kadar olan bölümlerde insanların bebeklerinde olduğu gibi haşarı ve meraklı olurlar..

Daha olgun hale geldiklerinde yakalaması tamamen beyin fırtınasına bağlıdır ozaman kafayı çalıştırmak gerekir...

kulekreis 17.07.12 21:43

Ramazan kaşığı gölde savurdun, gitti gitti sazanın ağzının içine düstü. (bazen sazanlar su yüzüne gelip ağızlarıyle hava alırlar ) Al sana kaşıkla sazan avı. [COLOR="Red"]Olmaz olmaz deme Olmaz olmaz[/COLOR]:D:D:D

Chamur 18.07.12 09:03

Çok güzel söylüyorsunuz da.. Ya gerçekten kaşıkla sazan avlanıyorsa ? :D
Mesela ben avladım hala avlıyorum desem :D

Adonis® 18.07.12 09:08

[QUOTE=kulekreis;325588]Ramazan kaşığı gölde savurdun, gitti gitti sazanın ağzının içine düstü. (bazen sazanlar su yüzüne gelip ağızlarıyle hava alırlar ) Al sana kaşıkla sazan avı. [COLOR=Red]Olmaz olmaz deme Olmaz olmaz[/COLOR]:D:D:D[/QUOTE]

Hasan abi zaten ya tutarsa dedim :D Tutulur demedim ki..
Kaşık ilgi çekici olduğu için yemi kaşığa taksak sallasak dibe diye düşündüm :)

[QUOTE=Chamur;325594]Çok güzel söylüyorsunuz da.. Ya gerçekten kaşıkla sazan avlanıyorsa ? :D
Mesela ben avladım hala avlıyorum desem :D[/QUOTE]

:D canlı şahit çıktı :eek::eek::eek:

metegul 19.07.12 18:06

arkadaşlar ilginç konu aslında. bende ekip arkadaşımın başına geleni paylaşayım. at-çek avında cleo kaşığı takip edip ve kaşığa takip sırasında saldırmıştı. ve de yakalandı.. konu sahibi kaşığın ilgiçekiciliğinden faydalanmak ve iğnelerine yem takmaktan bahsediyor.olabilir tabi ama gereksiz bence; iri sazan zaten huylu. dahada huylandırılabilir.

Musa ERCİYAS 19.07.12 18:25

Kaşıkla sazan tutulur yem takmaya gerek yok kaşıkda balık avcılıgı için yapılmış degilmi.
Dip oltasıyla turna yakalanıyorda sazan kaşıkla tutulmuş çokmu saygılar..:)

mehmeterdoğan 19.07.12 23:29

arkadaslar ınternette sunı yem tanıtımında rapalayla tutuyolardı ama besleme sazan oldugu ıcınde olabılır .ama cok kefal dek geldı bana sazanda gelır bence ama cok dusuk ıhtımal

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:41.