![]() |
iyi geceler
|
[QUOTE=mehteran;186996]Abi muhaberin konuşmalırını koyuyorlar ikidebir vallahi bakamaz oldum yaaaaa. Yazık oldu adamlara, göz göre göre gittiler. Bütün Türk milletinin başısağolsun.[/QUOTE]
çok yazık oldu abi ya, bütün alınan iletişim cihazları basbakanlık emrindeymiş, cihazların çoğuda paşaların generallerin kadınlarının telefonlarını dinliyormuş:mad: işe baksanıza, bunu bır tane gazeteci söyledi, 48 saatte zor bulundu 20 dakıka 112 yle konusuyor adam bulamıyorlar yaa:mad::mad: allah rahmet eylesın dıyecek baska bır sey yok... |
Günaydın...
|
Günaydın dostlar iyi hafta sonları dilerim
|
[QUOTE=blue_danger;187145]çok yazık oldu abi ya, bütün alınan iletişim cihazları basbakanlık emrindeymiş, cihazların çoğuda paşaların generallerin kadınlarının telefonlarını dinliyormuş:mad: işe baksanıza, bunu bır tane gazeteci söyledi, 48 saatte zor bulundu 20 dakıka 112 yle konusuyor adam bulamıyorlar yaa:mad::mad:
allah rahmet eylesın dıyecek baska bır sey yok...[/QUOTE] Nasıl bir ülkede yaşıyoruz buyrun işte.Başka bir ülkede olsa başbakan dahil bütün kabine çıkar halkından özür diler ve istifa eder.Bunu yapabilecek insanlar ne zaman bu ülkeyi yönetirse belki o zaman bunlar olur.Adamlar bağıra bağıra gittiler.Yazıklar olsun. |
herkeze günaydın
|
Günaydın, hayırlı işler...
|
günaydın arkadaşlar
|
Arkadaşlar; Helikopter kazası ile ilgili olarak belki balıkçılık ile ilgili bir bölümde yazmam belkide sizlerce yadırganmış olabilir .Hiçbir şekilde siyasi bir amaçla yazmadım.Ama yinede bu siteyi meşgul ettiğim için affınıza sığınıyorum.
|
herkese iyi akşamlar saygılar
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:31. |