![]() |
|
[QUOTE=ULVİ;162597]Ebatına güveniyorsun değilmi??;):D[/QUOTE]
Eski yopçu olduğun her hainden belli:p |
[QUOTE=ULVİ;162567]Merhaba..
Trakya takımını yeni buldum ama takımın oyuncuları nerede????? Birazdan yazmaya başlarlar umarım..[/QUOTE] Burdayız abi bir yere gittiğiiz yok işin aslı bende trakya takımını yeni buldum oyuncuları yavaş yavaş toplayalımda bir maç yapalım deniz veya gölet su topu...:):):);) |
Günaydın hayırlı sabahlar.
|
[QUOTE=KRAL BALIKÇI;162608]Eski yopçu olduğun her hainden belli:p[/QUOTE]
Sendende birşey saklanmıyor..;):D [QUOTE=kurtulus;162772]Burdayız abi bir yere gittiğiiz yok işin aslı bende trakya takımını yeni buldum oyuncuları yavaş yavaş toplayalımda bir maç yapalım deniz veya gölet su topu...:):):);)[/QUOTE] Biz herzaman hazırız dostum..:) [QUOTE=düzceli-81;162816]Günaydın hayırlı sabahlar.[/QUOTE] Merhaba Düzceli,iyi akşamlar..:) Hadi Trakya silkelen biraz..:confused: |
[QUOTE=ULVİ;163426]Hadi Trakya silkelen biraz..:confused:[/QUOTE]
Ulvi abim iyi akşamlar. Organizasyonda seni tanımayan Ankara lılarda gerçekten müthiş bir iz bırakmışsın. Bunu 2-3 gündür arkadaşlarla yaptığım sohbetlerden sezinliyorum:) Ama iyi bir iz abi kötü değil kesinlikle... Tuncay ağabeyim için çok sessiz diyorlar:D |
hemde ne iz :D
|
ulvi abi şeY yabana gitti kesmezlerse iyidir:p:p:p
|
[QUOTE=GECEKONDU06;163427]Ulvi abim iyi akşamlar.
Organizasyonda seni tanımayan Ankara lılarda gerçekten müthiş bir iz bırakmışsın. Bunu 2-3 gündür arkadaşlarla yaptığım sohbetlerden sezinliyorum:) Ama iyi bir iz abi kötü değil kesinlikle... Tuncay ağabeyim için çok sessiz diyorlar:D[/QUOTE] İyi akşamlar yakışıklı..:) İltifatlarına teşekkür ederim, dostlarımızla bir arada olmaktan bizlerde onur duyduk ve onları bizlerde çuk sevdik..:) Tuncay sessiz değildirde belki tam ortamının yakalayamamıştır..;) Yoksa ne anasının gözüdür o..;) Benim tam tamına 37 yıllık arkadaşımdır bilesin..;) Allah sizlerede böyle arkadaşlıklar nasip etsin..:) Tüm arkadaşlarınada saygılarımı iletirsen sevinirim..:) Şimdilik hoşçakal..:) |
[QUOTE=GECEKONDU06;163427]Ulvi abim iyi akşamlar.
Organizasyonda seni tanımayan Ankara lılarda gerçekten müthiş bir iz bırakmışsın. Bunu 2-3 gündür arkadaşlarla yaptığım sohbetlerden sezinliyorum:) Ama iyi bir iz abi kötü değil kesinlikle... Tuncay ağabeyim için çok sessiz diyorlar:D[/QUOTE] [QUOTE=KRAL BALIKÇI;163428]hemde ne iz :D[/QUOTE] ;):D:DSeni çok seviyorum Kral..:)Adam gibi adam olduğun için ,hemen şımarma..;) [QUOTE=KRAL BALIKÇI;163431]ulvi abi şet yabana gitti kesmezlerse iyidir:p:p:p[/QUOTE] Kısmet diyelim..:D |
oh maşallah muhabbete bak biz yine muhabbet arıyoruz sitede...
muhabbetiniz daim ve bol olsun ağabey ler...:D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:17. |
|