![]() |
|
Fly Fishing,
öncelikle avına saygı duymaktır; yaşatmak ve sürdürülebilir kılmak için en geçerli av yöntemidir; çevre bilincinin oluşması demektir; derin bir hazinedir; börtü böceği tanımak doğayı sevmek ve anlamlandırmaktır; çile çekmektir, bir çok avdan eli boş dönmektir; zamanla insanı, avcıyı geliştiren, araştırma yapmasını öğrenmesini sağlayan bir olgudur. O'nu kelimeler ile anlatmak neredeyse imkansız. Belki bir gün... |
[QUOTE=keşfetmekiçinbak;346184]Fly Fishing,
öncelikle avına saygı duymaktır; yaşatmak ve sürüdürülebilir kılmak için en geçerli av yöntemidir; çevre bilincinin oluşması demektir; derin bir hazinedir; börtü böceği tanımak doğayı sevmek ve anlamlandırmaktır; çile çekmektir, bir çok avdan eli boş dönmektir; zamanla insanı, avcıyı geliştiren, araştırma yapmasını öğrenmesini sağlayan bir olgudur. O'nu kelimeler ile anlatmak neredeyse imkansız. Belki bir gün...[/QUOTE] Üstad , ben Serkan başkana takıldım takılalı zaten eli boş dönenlerdenim:(:( Ben ne yapmalıyım:confused::confused: |
Sen olmuşsun zaten Bülent bey :)
|
[QUOTE=DOLFIN06;346189]Üstad , ben Serkan başkana takıldım takılalı zaten eli boş dönenlerdenim:(:(
Ben ne yapmalıyım:confused::confused:[/QUOTE] Doğayı... Kurdu, kuşu, böcüğü... Hatta ve hatta ucundan daha yeni yeni başak atmış çam fidanlarını sev... Beni sevme yahu... Sana beni sev diye yalvaran mı var Allah aşkına:D |
[QUOTE=keşfetmekiçinbak;346195]Sen olmuşsun zaten Bülent bey :)[/QUOTE]
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346196]Doğayı... Kurdu, kuşu, böcüğü... Hatta ve hatta ucundan daha yeni yeni başak atmış çam fidanlarını sev... Beni sevme yahu... Sana beni sev diye yalvaran mı var Allah aşkına:D[/QUOTE] Ben üstada soruyorum kardeşm, '' Ne yapmalıyım, ölüümmü, öldüreyim mi '' diye:rolleyes::rolleyes::rolleyes: O cevabı verdi:o:o Senden kurtuluş yok:(:(:( |
[img]http://www.oltaciyukle.com/images/2014/01/25/md6U.jpg[/img]
[COLOR="Red"] Değerli arkadaşlar, Bu hafta sonu ( 26 Ocak 2014 Pazar günü ) yapmayı planladığımız Fly Fishing Atış Çalışması faaliyetini hava muhalefeti nedeniyle Bayındır Barajı ( Mavi Göl ) nda yapmayı uygun gördük. Katılabilecek arkadaşlarımızın Pazar günü sabahı en geç 10:00' da Mavi Göl’ de olmalarını rica ediyoruz. Sabah kahvaltısı ve öğle yemeği her zaman ki gibi toplu olarak yapılacağından katılımcıların herhangi bir şey getirmelerine gerek yoktur. İrtibat için: 0533 810 38 58 Saygı ve selamlarımla,[/COLOR] [B][U][COLOR="Red"]KATILIMCI LİSTESİ[/COLOR][/U][/B] 01- Tuncay UYANIK 02- A.Bülent KUTLUCA 03- Musa ERCİYAS 04- A. Engin ÇELEBİ 05- M. Serkan İNANÇ 06- Efe İNANÇ 07- Bülent KAHRAMAN 08- Kerem AVŞAR 09- Azizcan ŞEKERCAN 10- Murat DENERİ 11- Yalçın DİCLE 12- Yılmaz ÇİFCİ 13- Enes ÇİFCİ 14- Akın KARAGÖZ (Ah Almus Ahhh.) 15- Hakan BAŞAR 16- Emre BAYRAM 17- Metin KARSLI 18- Murat CEBECİ 19- Yücel CANVAR 20- A. Kadir AKAR 21- Hakkı HARMANCIK 22- Fırat OĞRU 23- Berat UYANIK 24- Emre KUTLUCA 25- Fırat POLAT 26- Mustafa KORKMAZ Listeye ismini eklemeyi unuttuklarım varsa bilgilendirmelerini rica ediyorum. Ayrıca Mavi Göle gelişte sıkıntı yaşayacak olanlar varsa beni telefondan veya bu konu altına yazarak bilgilendirsinler. Cümleten rastgele... |
Harika bir gündü.
Bu kadar kalabalık bir ekiple sanırım Türkiye' de ilk kez böyle bir çalışma yapıldı. Engin bilgilerini sürdürülebilir ilkesiyle avlanan doğa aşığı amatör olta balıkçısı arkadaşlarıyla paylaşanlar başta olmak üzere katılım sağlayan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Hata, kusur oldu ise affola... [img]http://www.oltaciyukle.com/images/2014/01/26/KFBJHXbjc.jpg[/img] |
Müthiş bir manzara olmuş :)
|
Vay be ne güzel bir yol çizdik kendimize :) ön ayak olanların ayaklarına bilgilerini tecrübelerini bizden esirgemeyen abilerimizin ağızlarına saglık. Saygılar sevgiler mutluluk yakanızı bırakmasın hiç bir zaman.
|
Çok canlı bir gün dü:)
Havanın yağmurlu olması, arkadaşların çalışmasına ve öğrenme arzusuna engel olamadı. Emekleri geçen ve katılımcı arkadaşlara teşekkürler ederim. Bir kusurumuz var ise her kesten özür dilerim. Emeklerinize sağlık. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:43. |
|