![]() |
[QUOTE=özdemir;185834]zaten bana başka takım dan transfer teklifi var,düşünüyorum şimdi orada üyelerine çok iyi bakıyorlarmış,istersen senide tavsiye ediyim.:cool:[/QUOTE]
Biz doğıştan ESABDER'liyiz özdemir. Her ne kadar onlar bizi unutsada...:rolleyes: |
hayırlı günler abiler
|
[QUOTE=alikoc6868;185835]İnanayım mı:confused::D:D:D[/QUOTE]
ayıp ettin şimdi ağabey ne demek inanayım mı!!! ben yalan söylemesini beceremem ki:rolleyes: |
[QUOTE=alikoc6868;185836]Biz doğıştan ESABDER'liyiz özdemir. Her ne kadar onlar bizi unutsada...:rolleyes:[/QUOTE]
Helalllllll.......... |
[QUOTE=alikoc6868;185836]Biz doğıştan ESABDER'liyiz özdemir. Her ne kadar onlar bizi unutsada...:rolleyes:[/QUOTE]
:confused::confused::confused: |
zaten balıkta tutamamışlar sakarı çok akıyordu heralde.
|
Özdemir ne haber bilader
senin kafan bayağı karışmış anlaşılan baksana kafanda bir sürü soru işaretleri var;) |
[QUOTE=özdemir;185841]zaten balıkta tutamamışlar sakarı çok akıyordu heralde.[/QUOTE]
Hazır tutulmuşları vardı balıkla uğraşmadık yemekten ve içmekten fırsat olmadı:D |
[QUOTE=Teğmen_Ceffi5;185843]Özdemir ne haber bilader
senin kafan bayağı karışmış anlaşılan baksana kafanda bir sürü soru işaretleri var;)[/QUOTE] sagol bilader iyiyim,evet haklısın bu sıralar kafamda soru işaretleri çoğalde nedense.:cool::cool: |
Cahit ağabeyim sağolsun geçen sene sezon açıkken bayağı bir stok yapmış nasılda kızarttı biliyonmu o balıkları nar nar.......
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:26. |