![]() |
[QUOTE=özdemir;185811]ali abi naber.[/QUOTE]
İyiyim özdemir.;) Sen neler yaparsın. |
[QUOTE=alikoc6868;185813]İyiyim özdemir.;)
Sen neler yaparsın.[/QUOTE] iyidir ali abi ne olsun,hafta sonu gitmemişsin pikniğe götürmedilermi yoksa seni de:confused::confused::confused: |
[QUOTE=özdemir;185825]iyidir ali abi ne olsun,hafta sonu gitmemişsin pikniğe götürmedilermi yoksa seni de:confused::confused::confused:[/QUOTE]
Beni ektiler özdemir...:D:D Üzüm sularını bitireceğim diye korktular herhalde...:D:D |
slm millet
|
Ali ağabeyim nerelerdesin sen yaaa
|
[QUOTE=Teğmen_Ceffi5;185830]Ali ağabeyim nerelerdesin sen yaaa[/QUOTE]
Ben buralardayım uğur. Biz sadece çalışalım, sizler gidin piknik yapın (Bensiz) :D:D.. |
[QUOTE=alikoc6868;185828]Beni ektiler özdemir...:D:D
Üzüm sularını bitireceğim diye korktular herhalde...:D:D[/QUOTE] ali abi bir telefon bile etmediler,olsun hiç önemli değil canları sağolsun.:rolleyes::rolleyes: |
[QUOTE=alikoc6868;185831]Ben buralardayım uğur. Biz sadece çalışalım, sizler gidin piknik yapın (Bensiz) :D:D..[/QUOTE]
Vay benim kara bahtlı ağabeyim; valla o gün kulaklarını çok çınlattık be ağabey ama eksiliğinide hissetmedik dersem yalan olur sensiz üzüm sularının bile tadı yok ki:o |
zaten bana başka takım dan transfer teklifi var,düşünüyorum şimdi orada üyelerine çok iyi bakıyorlarmış,istersen senide tavsiye ediyim.:cool:
|
[QUOTE=Teğmen_Ceffi5;185833]Vay benim kara bahtlı ağabeyim; valla o gün kulaklarını çok çınlattık be ağabey ama eksiliğinide hissetmedik dersem yalan olur sensiz üzüm sularının bile tadı yok ki:o[/QUOTE]
İnanayım mı:confused::D:D:D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:12. |