Balık Avı ve Amatör Balıkçılık

Balık Avı ve Amatör Balıkçılık (http://www.oltacilar.com/index.php)
-   Atış Teknikleri (http://www.oltacilar.com/forumdisplay.php?f=190)
-   -   Fly Fishing Atış Çalışması-2 (http://www.oltacilar.com/showthread.php?t=11816)

M.Serkan İNANÇ 25.01.14 13:15

Değerli arkadaşlar,

Bu hafta sonu ( 26 Ocak 2014 Pazar günü ) yapmayı planladığımız Fly Fishing Atış Çalışması faaliyetini hava muhalefeti nedeniyle Bayındır Barajı ( Mavi Göl ) nda yapmayı uygun gördük.
Katılabilecek arkadaşlarımızın Pazar günü sabahı en geç 10:00' da Mavi Göl’ de olmalarını rica ediyoruz.
Sabah kahvaltısı ve öğle yemeği her zaman ki gibi toplu olarak yapılacağından katılımcıların herhangi bir şey getirmelerine gerek yoktur.

İrtibat için: 0533 810 38 58

Saygı ve selamlarımla,

metin karslı 25.01.14 14:14

Sayın başkan bende semaver ve büyük mangal var. Sabah 9;30 oradayım.

cebeci19 25.01.14 16:44

Arkadaşlar bende etlik aşağı eğlenceden katılacağım arabam var yardımcı olabilirim.

oksilatoxl 25.01.14 18:10

Bende oglum la birlikde kayas dan katilacam size sabah 9 bucuk da baraj girisinde gorusuruz.

keşfetmekiçinbak 25.01.14 18:39

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346101]Değerli arkadaşlar,

Bu hafta sonu ( 26 Ocak 2014 Pazar günü ) yapmayı planladığımız Fly Fishing Atış Çalışması faaliyetini hava muhalefeti nedeniyle Bayındır Barajı ( Mavi Göl ) nda yapmayı uygun gördük.
Katılabilecek arkadaşlarımızın Pazar günü sabahı en geç 10:00' da Mavi Göl’ de olmalarını rica ediyoruz.
Sabah kahvaltısı ve öğle yemeği her zaman ki gibi toplu olarak yapılacağından katılımcıların herhangi bir şey getirmelerine gerek yoktur.

Saygı ve selamlarımla,[/QUOTE]

Merhaba,
Yeni arkadaşların da katılımı ile sıfırdan başlıyor gibi kısa bir girişin ardından en geç saat 10.30 civarında atış çalışmalarımıza başlıyor olacağız.
Yarın için hava gün boyu yağmurlu gösteriyor. Katılımcılar yedekleri ile birlikte yağmurluk ve şapkalarını unutmasınlar. İğneye bağlı sinek kullanacak arkadaşlar mutlaka gözlüklerini yanlarına alsınlar. Çalışma için sinek bağlamak şart değil bunun yerine pamuksu malzeme ile çalışacağız.

Musa ERCİYAS 25.01.14 21:15

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346095]Hakan abiyle sen aynı takımda ol tamam hiçbir sıkıntı yokta.
Banada Engin, Musa, Murat Deneri gibi benden aşağı kalmayanları vermeyesin sakına.
Haaa bunlarla ben aynı takımda olacaksam o zaman Bülent Kahraman' da bizim takımda olsun ki kilo ortalamasını düşürelim:D

Şaka bir yana hoca uyansın, onunda fikrini almak lazım.
Ama bence mekan on numara;)[/QUOTE]

:D:D:D Başkan alemsin yaa..:D:D:D

M.Serkan İNANÇ 25.01.14 21:19

[QUOTE=Musa ERCİYAS;346143]:D:D:D Başkan alemsin yaa..:D:D:D[/QUOTE]

Heee...
Başkan alemsin deyip kendini üstlere çıkartma.
Yahu yaptığın böcük bardakta bile boğuluyor candost:D

Musa ERCİYAS 25.01.14 21:28

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346146]Heee...
Başkan alemsin deyip kendini üstlere çıkartma.
Yahu yaptığın böcük bardakta bile boğuluyor candost:D[/QUOTE]

Benim yaptığım böcüğü yarın avlakta görürürüz candostum.
Arkadaşlar ben Dikmen' den geliyorum aracı olmayan yol üstündeki arkadaşlar varsa alırım saygılar..:)

M.Serkan İNANÇ 25.01.14 21:37

[img]http://www.oltaciyukle.com/images/2014/01/25/md6U.jpg[/img]

[B][U][COLOR="Red"]KATILIMCI LİSTESİ[/COLOR][/U][/B]
01- Tuncay UYANIK
02- A.Bülent KUTLUCA
03- Musa ERCİYAS
04- A. Engin ÇELEBİ
05- M. Serkan İNANÇ
06- Efe İNANÇ
07- Bülent KAHRAMAN
08- Kerem AVŞAR
09- Azizcan ŞEKERCAN
10- Murat DENERİ
11- Yalçın DİCLE
12- Yılmaz ÇİFCİ
13- Enes ÇİFCİ
14- Akın KARAGÖZ (Ah Almus Ahhh.)
15- Hakan BAŞAR
16- Emre BAYRAM
17- Metin KARSLI
18- Murat CEBECİ
19- Yücel CANVAR
20- A. Kadir AKAR
21- Hakkı HARMANCIK
22- Fırat OĞRU
23- Berat UYANIK
24- Emre KUTLUCA
25- Fırat POLAT
26- Mustafa KORKMAZ

Listeye ismini eklemeyi unuttuklarım varsa bilgilendirmelerini rica ediyorum.
Ayrıca Mavi Göle gelişte sıkıntı yaşayacak olanlar varsa beni telefondan veya bu konu altına yazarak bilgilendirsinler.

Cümleten rastgele...

DOLFIN06 25.01.14 21:51

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346095]Hakan abiyle sen aynı takımda ol tamam hiçbir sıkıntı yokta.
Banada Engin, Musa, Murat Deneri gibi benden aşağı kalmayanları vermeyesin sakına.
Haaa bunlarla ben aynı takımda olacaksam o zaman Bülent Kahraman' da bizim takımda olsun ki kilo ortalamasını düşürelim:D[/QUOTE]

Kendini yaktın ya,illa ki benide yakacan dimi komplocu başkan:D:eek::D

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346101]Değerli arkadaşlar,

Saygı ve selamlarımla,[/QUOTE]

Yenimahalle'den arkadaşlar sağolsun beni alacaklar.Beraberin de semaver ve mangal malzemelerini getireceğim.Beni arabasına alacaklar kesin isyan ederek''abi evi toplayıp getirseydin.''seslerini şimdiden duyuyor gibiyim:D:D:D

[QUOTE=keşfetmekiçinbak;346108]Merhaba,
Yeni arkadaşların da katılımı ile sıfırdan başlıyor gibi kısa bir girişin ardından en geç saat 10.30 civarında atış çalışmalarımıza başlıyor olacağız.
Yarın için hava gün boyu yağmurlu gösteriyor. Katılımcılar yedekleri ile birlikte yağmurluk ve şapkalarını unutmasınlar. İğneye bağlı sinek kullanacak arkadaşlar mutlaka gözlüklerini yanlarına alsınlar. Çalışma için sinek bağlamak şart değil bunun yerine pamuksu malzeme ile çalışacağız.[/QUOTE]

Üstad senin çitlek alınmıştır;);)

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:33.