![]() |
|
[QUOTE=EFE;346068]Engin amca teşekkürler.
A. Bülent Kutluca amca sen gelmiyormusun? gelirsen Emreyide getirirmisin.[/QUOTE] Efe'cim öncelikle karnen için tebrik ediyorum gözlerinden öperim,ben şehir dışında olacam yetişmeye çalışırım,Emre'nin de selamı var,pazar günü kuzenleri ile planları var ama gelmeyi istiyor bir bakalım pazar ola hayrola,,,:) |
GÜNCEL LİSTE
[B]KATILIMCI LİSTESİ[/B]
1-Tuncay UYANIK( ? - [COLOR="Green"][B]Araç var[/B][/COLOR] ) 2-Musa ERCİYAS ( ? - [COLOR="Green"][B]Araç var[/B] [/COLOR]) 3-A.Engin ÇELEBİ ([COLOR="DarkRed"][B]Şehir içi[/B][/COLOR] - [COLOR="Red"][B]Araç yok[/B][/COLOR]) 4-Efe İNANÇ ( ? - [B][COLOR="Green"]Araç var[/COLOR][/B] ) 5-Serkan İNANÇ ( ? - [COLOR="Green"][B]Araç var[/B][/COLOR] ) 6-Bülent KAHRAMAN (Farketmez - [B][COLOR="Red"]Araç yok[/COLOR][/B]) 7-Kerem Avşar (? - ?) 8-Azizcan ŞEKERCAN ([COLOR="DarkRed"][B]Şehir içi[/B][/COLOR]- [COLOR="Green"][B]Araç var[/B][/COLOR]) 9-Murat DENERİ ( ?- [B][COLOR="red"]Araç yok[/COLOR][/B]) 10-Yalçın DİCLE ([COLOR="DarkRed"][B]Şehir içi[/B][/COLOR] - [COLOR="Green"][B]Araç var[/B][/COLOR]) 11- Hakan Başar (Farketmez-[B][COLOR="Green"]Araç var[/COLOR][/B]) 12- Emre Bayram( ? - ? ) |
Engin cumartesi akşam kesinleşir sen merak etme emre murat abi bende hakan abide dört kişi bende ginede bakarız..:)
|
Hiç şehir dışı göremedim. Galiba bu hafta çimende rüzgar ve yağmur elverdiğince çalışacağız.
|
an itibariyle dikmende kar atıştırmaya başladı, yarına hava durumu değişebilir
|
Kar yagisi icin bi planlama yoktu
yagmur ve acik hava icin program yapmistik simdi iptalmi oldu.:) |
Fedai abiyi yakınen tanıyanlar bilirler.
Meşhur bir lafı vardır. "Fikrim geldi." Şimdide benim fikrim geldi:D Gayet güzel, yakın, sundurma-su-wc gibi ihtiyaçlara cevap verebilecek, kimsenin bizi rahatsız etmeyeceği, su kıyısı bir mekan biliyorum;) Hatta fly fishing atış çalışmasından sonra kar üzerinde çift kale maç bile yapabiliriz:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346091]Fedai abiyi yakınen tanıyanlar bilirler.
Meşhur bir lafı vardır. "Fikrim geldi." Şimdide benim fikrim geldi:D Gayet güzel, yakın, sundurma-su-wc gibi ihtiyaçlara cevap verebilecek, kimsenin bizi rahatsız etmeyeceği, su kıyısı bir mekan biliyorum;) Hatta fly fishing atış çalışmasından sonra kar üzerinde çift kale maç bile yapabiliriz:D[/QUOTE] İşte bu serkan abi.:) Hakan abiyle aynı takımdayım ama :D |
[QUOTE=Ke®eM;346092]İşte bu serkan abi.:) Hakan abiyle aynı takımdayım ama :D[/QUOTE]
Hakan abiyle sen aynı takımda ol tamam hiçbir sıkıntı yokta. Banada Engin, Musa, Murat Deneri gibi benden aşağı kalmayanları vermeyesin sakına. Haaa bunlarla ben aynı takımda olacaksam o zaman Bülent Kahraman' da bizim takımda olsun ki kilo ortalamasını düşürelim:D Şaka bir yana hoca uyansın, onunda fikrini almak lazım. Ama bence mekan on numara;) |
[QUOTE=A.Bülent KUTLUCA;346074]Efe'cim öncelikle karnen için tebrik ediyorum gözlerinden öperim,ben şehir dışında olacam yetişmeye çalışırım,Emre'nin de selamı var,pazar günü kuzenleri ile planları var ama gelmeyi istiyor bir bakalım pazar ola hayrola,,,:)[/QUOTE]
Dört gözle bekliyorum... |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:28. |
|