Balık Avı ve Amatör Balıkçılık

Balık Avı ve Amatör Balıkçılık (http://www.oltacilar.com/index.php)
-   Atış Teknikleri (http://www.oltacilar.com/forumdisplay.php?f=190)
-   -   Fly Fishing Atış Çalışması-2 (http://www.oltacilar.com/showthread.php?t=11816)

A.Bülent KUTLUCA 24.01.14 20:02

[QUOTE=EFE;346068]Engin amca teşekkürler.

A. Bülent Kutluca amca sen gelmiyormusun? gelirsen Emreyide getirirmisin.[/QUOTE]

Efe'cim öncelikle karnen için tebrik ediyorum gözlerinden öperim,ben şehir dışında olacam yetişmeye çalışırım,Emre'nin de selamı var,pazar günü kuzenleri ile planları var ama gelmeyi istiyor bir bakalım pazar ola hayrola,,,:)

A.Engin Çelebi 25.01.14 00:02

GÜNCEL LİSTE

[B]KATILIMCI LİSTESİ[/B]

1-Tuncay UYANIK( ? - [COLOR="Green"][B]Araç var[/B][/COLOR] )
2-Musa ERCİYAS ( ? - [COLOR="Green"][B]Araç var[/B] [/COLOR])
3-A.Engin ÇELEBİ ([COLOR="DarkRed"][B]Şehir içi[/B][/COLOR] - [COLOR="Red"][B]Araç yok[/B][/COLOR])
4-Efe İNANÇ ( ? - [B][COLOR="Green"]Araç var[/COLOR][/B] )
5-Serkan İNANÇ ( ? - [COLOR="Green"][B]Araç var[/B][/COLOR] )
6-Bülent KAHRAMAN (Farketmez - [B][COLOR="Red"]Araç yok[/COLOR][/B])
7-Kerem Avşar (? - ?)
8-Azizcan ŞEKERCAN ([COLOR="DarkRed"][B]Şehir içi[/B][/COLOR]- [COLOR="Green"][B]Araç var[/B][/COLOR])
9-Murat DENERİ ( ?- [B][COLOR="red"]Araç yok[/COLOR][/B])
10-Yalçın DİCLE ([COLOR="DarkRed"][B]Şehir içi[/B][/COLOR] - [COLOR="Green"][B]Araç var[/B][/COLOR])
11- Hakan Başar (Farketmez-[B][COLOR="Green"]Araç var[/COLOR][/B])
12- Emre Bayram( ? - ? )

Musa ERCİYAS 25.01.14 00:17

Engin cumartesi akşam kesinleşir sen merak etme emre murat abi bende hakan abide dört kişi bende ginede bakarız..:)

A.Engin Çelebi 25.01.14 09:33

Hiç şehir dışı göremedim. Galiba bu hafta çimende rüzgar ve yağmur elverdiğince çalışacağız.

Sefa AYKENAR 25.01.14 09:39

an itibariyle dikmende kar atıştırmaya başladı, yarına hava durumu değişebilir

oksilatoxl 25.01.14 09:45

Kar yagisi icin bi planlama yoktu
yagmur ve acik hava icin program yapmistik simdi iptalmi oldu.:)

M.Serkan İNANÇ 25.01.14 09:53

Fedai abiyi yakınen tanıyanlar bilirler.
Meşhur bir lafı vardır.
"Fikrim geldi."

Şimdide benim fikrim geldi:D
Gayet güzel, yakın, sundurma-su-wc gibi ihtiyaçlara cevap verebilecek, kimsenin bizi rahatsız etmeyeceği, su kıyısı bir mekan biliyorum;) Hatta fly fishing atış çalışmasından sonra kar üzerinde çift kale maç bile yapabiliriz:D

Ke®eM 25.01.14 10:06

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346091]Fedai abiyi yakınen tanıyanlar bilirler.
Meşhur bir lafı vardır.
"Fikrim geldi."

Şimdide benim fikrim geldi:D
Gayet güzel, yakın, sundurma-su-wc gibi ihtiyaçlara cevap verebilecek, kimsenin bizi rahatsız etmeyeceği, su kıyısı bir mekan biliyorum;) Hatta fly fishing atış çalışmasından sonra kar üzerinde çift kale maç bile yapabiliriz:D[/QUOTE]

İşte bu serkan abi.:) Hakan abiyle aynı takımdayım ama :D

M.Serkan İNANÇ 25.01.14 10:19

[QUOTE=Ke®eM;346092]İşte bu serkan abi.:) Hakan abiyle aynı takımdayım ama :D[/QUOTE]

Hakan abiyle sen aynı takımda ol tamam hiçbir sıkıntı yokta.
Banada Engin, Musa, Murat Deneri gibi benden aşağı kalmayanları vermeyesin sakına.
Haaa bunlarla ben aynı takımda olacaksam o zaman Bülent Kahraman' da bizim takımda olsun ki kilo ortalamasını düşürelim:D

Şaka bir yana hoca uyansın, onunda fikrini almak lazım.
Ama bence mekan on numara;)

EFE 25.01.14 11:50

[QUOTE=A.Bülent KUTLUCA;346074]Efe'cim öncelikle karnen için tebrik ediyorum gözlerinden öperim,ben şehir dışında olacam yetişmeye çalışırım,Emre'nin de selamı var,pazar günü kuzenleri ile planları var ama gelmeyi istiyor bir bakalım pazar ola hayrola,,,:)[/QUOTE]

Dört gözle bekliyorum...

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:28.