![]() |
Yakışır abi çok güzel gerçekten bayadır sessiz kalmış burası biraz canlandırmamız lazım dimi
|
Bende canlandırayım o zaman :D
Hayırlı geceler Trakyalı abi ve kardeşlerim :) |
[QUOTE=shatin;256099]Yakışır abi çok güzel gerçekten bayadır sessiz kalmış burası biraz canlandırmamız lazım dimi[/QUOTE]
[QUOTE=Tolga ÇALIM;256161]Bende canlandırayım o zaman :D Hayırlı geceler Trakyalı abi ve kardeşlerim :)[/QUOTE] Hop hop kaşıksız olmaz beyler... Alın elinize şu kaşıkları bende zilleri alayım. Canlanacaksa bide şu angara dar gelir bana türküsünü açın, bakın nasıl canlanıyor millet. Aloooooooo nerde bu bu kızanlar beyaaaa. Gününüz aydın kazançlarınız bereketli olur inşallah. |
Hayırlı sabahlar arkadaşlar.
|
[QUOTE=Tolga ÇALIM;256161]Bende canlandırayım o zaman :D
Hayırlı geceler Trakyalı abi ve kardeşlerim :)[/QUOTE] Hoş geldin dostum nasılsın :) |
[QUOTE=Gürkan KOCAÇAY;256184]Hop hop kaşıksız olmaz beyler... Alın elinize şu kaşıkları bende zilleri alayım. Canlanacaksa bide şu angara dar gelir bana türküsünü açın, bakın nasıl canlanıyor millet.
Aloooooooo nerde bu bu kızanlar beyaaaa. Gününüz aydın kazançlarınız bereketli olur inşallah.[/QUOTE] Oda olur abicim onuda yaparızz saoğolasın :) |
[QUOTE=Gürkan KOCAÇAY;256184]Hop hop kaşıksız olmaz beyler... Alın elinize şu kaşıkları bende zilleri alayım. Canlanacaksa bide şu angara dar gelir bana türküsünü açın, bakın nasıl canlanıyor millet.
Aloooooooo nerde bu bu kızanlar beyaaaa. Gününüz aydın kazançlarınız bereketli olur inşallah.[/QUOTE] Gürkan abi kaşıklar senden ama buralarda kaşıkla oynayan pek yok galiba memleketten getirteyimmi, kaşıkları sen getirirmisin? |
Aloooooooo nerde bu bu kızanlar beyaaaa. Gününüz aydın kazançlarınız bereketli olur inşallah.[/QUOTE] Seninde günün bereketli olsun be canım abicim :) [QUOTE=shatin;256189]Hoş geldin dostum nasılsın :)[/QUOTE] İyiyim valla abi sizi sormalı , :) Edirnede balık durumları iyidir inşallah |
valla kardeşim edirnede balık çoktu ama şu bohçacılar yokmu kuruttular güzelim mekanları pek tadı kalmadı anlıycan. Burda kalpazan çok oltayla uğraşmak zor geliyor millete
|
[QUOTE=shatin;256235]valla kardeşim edirnede balık çoktu ama şu bohçacılar yokmu kuruttular güzelim mekanları pek tadı kalmadı anlıycan. Burda kalpazan çok oltayla uğraşmak zor geliyor millete[/QUOTE]
İki olta atsalar elleri yorulacak sanki vallahi Millette balığa gidim o heyecanı alım demek yok Hop beleşten balıklar çantama girsin hesabı var :mad: |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:38. |