![]() |
|
[QUOTE=Gürkan KOCAÇAY;241607]İyi eğlenceler diliyorum sayın abim. Madem öğle diyorsun, bende boş durmayacağım bu hafta anasını satayım. Şöğle çelebi gibi bir gezinti yapayım, bakalım düldül ne tarafa götürecek. :rolleyes::rolleyes: Sizlere güzel bir haftasonu diliyorum.[/QUOTE]
Sanada iyi eğlenceler dostum,yalnız gitme yanına arkadaş al ne olur ne olmaz..:D Yağmurluğunuda unutma..:D P.tesi bakarsın sende bende bir rapor yazarız..:D |
iyi geceler arkadaşlar
|
[QUOTE=sazancı2;241827]iyi geceler arkadaşlar[/QUOTE]
Merhaba Muhterem nasılsın dostum nasıl gidiyor balık işleri |
Karlı bir Çorlu gününden herkese merhaba..:)
|
bu sene bir organizasyon gerekiyor TRAKYA ya diye düşünüyorum
|
[QUOTE=shatin;242351]bu sene bir organizasyon gerekiyor TRAKYA ya diye düşünüyorum[/QUOTE]
Siz düzenleyin, gelmesi bize kalsın.. Bekliyoruz. ;);) |
[QUOTE=Gürkan KOCAÇAY;242410]Siz düzenleyin, gelmesi bize kalsın.. Bekliyoruz. ;);)[/QUOTE]
Gürkan'a katılıyorum,gençler düzenlesin bizlerde katılırız..:D |
hepinize iyi akşamlar balıkçı doslar bu sene nerde balık ben ordayım yenide emekli, oldum yaza hep balıktayım.bu organüsyonu süğlolu barajında yapsak dağa iyi çünkü her çeşit balık var. SAYGILARIMLA.
|
Merhaba dostlar uzuuun zaman oldu siteye giremediğim. Havalar ısındı balıklar kıpır kıpır ben kıpır kıpır tekrardan aranızdayım.
Eeee bu kadar uzak kaldım siteden. Kendimi affettireyim 1 av raporu yolda geliiiiiiyor. |
Ve raporum.
[url]http://www.oltacilar.com/ilk-sudak-raporum-ve-turnalar-t7879.html?p=255991#post255991[/url] |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:18. |
|