![]() |
|
günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar
|
Hayırlı sabahlar memleketimin insanlar. Gününüz aydın kazançlarınız bereketli olsun. Güzel bir haftasonu diliyorum hepinize.
|
[QUOTE=mehteran;228422]Hayırlı sabahlar memleketimin insanlar. Gününüz aydın kazançlarınız bereketli olsun. Güzel bir haftasonu diliyorum hepinize.[/QUOTE]
sağol abi sizede iyi hafta sonları olsun... |
[QUOTE=sazancı2;228421]günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar[/QUOTE]
Teşekkürler sanada hayırlı işler bol kazançlar [QUOTE=mehteran;228422]Hayırlı sabahlar memleketimin insanlar. Gününüz aydın kazançlarınız bereketli olsun. Güzel bir haftasonu diliyorum hepinize.[/QUOTE] Gürkan abi teşekkürler. Oltacı dostlar rastgele |
günaydın arkadaşlar,iyi haftalar,hayırlı işler
|
günaydın muhterem nasılsın. nasıl gidiyor sazan işleri ???
|
bizim trakyamızda hiç iş yok ya :(
|
[QUOTE=shatin;229500]bizim trakyamızda hiç iş yok ya :([/QUOTE]
Haklısın,bunları uyandırmak gerek..;) Haydi Trakya Kalkan sezonu başladı,Pazar günü biz gidiyoruz,sizlerde bişeyler yapın bakalımda sayfamız şenlensin..:D Herkese rastgele..:D |
[QUOTE=ULVİ;229703]Haklısın,bunları uyandırmak gerek..;)
Haydi Trakya Kalkan sezonu başladı,Pazar günü biz gidiyoruz,sizlerde bişeyler yapın bakalımda sayfamız şenlensin..:D Herkese rastgele..:D[/QUOTE] Ulvi abi size rastgele raporunu bekliyorum. Görüşmek üzere.... |
Ulvi bey kalkanları hep kendin tutma, arada bizide davet ette kalkan yemeye gelelim.:D:D
Güzel bir hafta diliyorum bütün dostlara. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:17. |
|