![]() |
|
[QUOTE=kurtulus;224596][QUOTE=ULVİ;224044]Raporlar peşpeşe gönderildi uyuma..:D
Abi bu hafta gece vardiyasındayım mecburen gündüz uyuyorum.:D:D:D Sende olmasan takımımız sessiz kalacak. İyi ki varsın..[/QUOTE] Sağol Kurtuluş..:D:D [QUOTE=sazancı2;224831]günaydın abilerim balığa giden varmı ben biraz sonra kır kepenekliye gidiyorum buyrun sizlerde gelin[/QUOTE] Biz anca Pazar günleri gidebiliyoruz,davetine teşekkürler..;) [QUOTE=sazancı2;224832]Merhaba Sazancı sanada iyi günler,Trakya hala uykuda tek aktif olan benim galiba..:D:D[/QUOTE] abi merhaba bizim aktif olduğumuz sen senin aktif olduğunda ise ben aktif olamadım inşallah birgün karşılaşırız[/QUOTE] İnşallah..;) [QUOTE=sazancı2;225043]iyi günler arkadaşlar[/QUOTE] Sizlerede iyi günler,tatlı suya rapor atacağım birazdan,hoşçakalın..;) |
iyi akşamlar abilerim
|
tık tık tık kimse yok galiba iyi akşamlar trakya
|
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR İYİ HAFTA SONLARI BALIKTAKİLERE RASTGELE
|
[QUOTE=sazancı2;226640]GÜNAYDIN ARKADAŞLAR İYİ HAFTA SONLARI BALIKTAKİLERE RASTGELE[/QUOTE]
Günaydın,sanada iyi hafta sonları..:) Balık olayı daha belli değil belki yarın gidebiliriz,herkese rastgele..;) |
[QUOTE=ULVİ;226654]Günaydın,sanada iyi hafta sonları..:)
Balık olayı daha belli değil belki yarın gidebiliriz,herkese rastgele..;)[/QUOTE] Ne oldu avlağımıza gittinmi abi durumlar değiştimi. Tekirdağlı arkadaşla görüştüm mırmır için senin kalkana gidiyoruz dediğin yerde kum solucanıyla mırmır alıyorlarmış. Bilgine... En kısa müsait zamanda tekeleri kapıştırdığınız takımla avvlanmak üzere kal sağlıcakla. |
[QUOTE=kurtulus;227165]Ne oldu avlağımıza gittinmi abi durumlar değiştimi.
Tekirdağlı arkadaşla görüştüm mırmır için senin kalkana gidiyoruz dediğin yerde kum solucanıyla mırmır alıyorlarmış. Bilgine... En kısa müsait zamanda tekeleri kapıştırdığınız takımla avvlanmak üzere kal sağlıcakla.[/QUOTE] Sağol Kurtuluş..:) Pazar günü gittik,hiç vuruş alamadık..:mad: Sedat bizden önce gitmişti 2 adet yarımşar kiloluk almış hava kararmaya başladığında..:D Bizde saat 4.00 da avlağı terkettik,müsait olduğunda gidip yeniden deneriz..:D |
Arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum bende tekirdağdan katılıyorum
|
[QUOTE=Bilgehan;228206]Arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum bende tekirdağdan katılıyorum[/QUOTE]
Bilgehan aramıza hoş geldin. Şimdiden keyifli paylaşımlar dilerim. Nasıl denizde hareketlilik varmı genelde denize mi? yoksa tatlısuya mı? gidiyorsun. |
[QUOTE=Bilgehan;228206]Arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum bende tekirdağdan katılıyorum[/QUOTE]
Bilgehan aramıza hoş geldin güzel paylaşımlar... |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:17. |
|