Balık Avı ve Amatör Balıkçılık

Balık Avı ve Amatör Balıkçılık (http://www.oltacilar.com/index.php)
-   Oluşturulan Gruplar (http://www.oltacilar.com/forumdisplay.php?f=74)
-   -   Trakya ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu. 1 (http://www.oltacilar.com/showthread.php?t=4430)

ULVİ 01.10.09 09:39

[QUOTE=kurtulus;222591]Bu hafta sonu hanımın akrabalarının düğünü varmış misafir gelecek Babaeski'ye gideceğiz. Haftaya gece vardiyasındayım haftaya belki olabilir.
Kalkan için biz bir kaç defa Kıyıköy de istavritli dip takımıyla deneme yaptık ama her seferinde deniz çok dalgalıydı ve elimiz boş geldik. Çok fazla tecrübem yok ama galiba kalkan durgun denizde daha iyi tutuluyor.
Size rastgele eşkina raporlarını yazarsın abi görüşmek üzere kalın sağlıcakla...[/QUOTE]

[QUOTE=kurtulus;222592]Tekirdağlı beraber çalıştığımız bir arkadaş söylemişti. Bu aralar mırmır çıkıyormuş Tekirdağ civarında yerini tam öğrenip yazarım. Siz hiç denedinizmi?[/QUOTE]
Kurtuluş Mırmır denemesi daha yapmadık..
Sen yer hakkında bilgi gönder belki berabercede gidebiliriz..;)
Eşkina raporunu birazdan atacağım..;)

kurtulus 01.10.09 16:41

Tekirdağlı arkadaş bu hafta sonu Tekirdağ'a gidince yerini öğrenecek. P.tesi öğrenip yazarım yerini....
Eşkina raporunu bekliyorum.

sazancı2 06.10.09 14:19

merhaba abilerim iyi günler

ULVİ 07.10.09 09:35

[QUOTE=kurtulus;222909]Tekirdağlı arkadaş bu hafta sonu Tekirdağ'a gidince yerini öğrenecek. P.tesi öğrenip yazarım yerini....
Eşkina raporunu bekliyorum.[/QUOTE]
Raporlar peşpeşe gönderildi uyuma..:D

[QUOTE=sazancı2;223904]merhaba abilerim iyi günler[/QUOTE]
Merhaba Sazancı sanada iyi günler,Trakya hala uykuda tek aktif olan benim galiba..:D:D

mehteran 07.10.09 11:47

Şiiiiiiiiiişşşt ayıp oluyor ama, biz balkondan sürekli takipteyiz, tek sen olurmusun ağabey, sürekli sizinleyiz bizde.:D Mesafeler uzak olsada gölüllerimiz yakın merak etme sen. Saygıyla ellerinden öpüyorum.

ULVİ 07.10.09 12:58

[QUOTE=mehteran;224062]Şiiiiiiiiiişşşt ayıp oluyor ama, biz balkondan sürekli takipteyiz, tek sen olurmusun ağabey, sürekli sizinleyiz bizde.:D Mesafeler uzak olsada gölüllerimiz yakın merak etme sen. Saygıyla ellerinden öpüyorum.[/QUOTE]
Gözlerinden öpüldün balkoncu Gürcan..:D
Özledim sizleri be,bi org olsada biraraya gelebilsek..;)

kurtulus 09.10.09 08:18

[QUOTE=ULVİ;224044]Raporlar peşpeşe gönderildi uyuma..:D

Abi bu hafta gece vardiyasındayım mecburen gündüz uyuyorum.:D:D:D
Sende olmasan takımımız sessiz kalacak. İyi ki varsın..

sazancı2 10.10.09 10:50

günaydın abilerim balığa giden varmı ben biraz sonra kır kepenekliye gidiyorum buyrun sizlerde gelin

sazancı2 10.10.09 10:55

Merhaba Sazancı sanada iyi günler,Trakya hala uykuda tek aktif olan benim galiba..:D:D[/QUOTE]

abi merhaba bizim aktif olduğumuz sen senin aktif olduğunda ise ben aktif olamadım inşallah birgün karşılaşırız

sazancı2 11.10.09 12:31

iyi günler arkadaşlar

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:37.