![]() |
[QUOTE=esk balık timi;178118]biz açıktamı kaldık:confused:[/QUOTE]
cahit abi , ayıpsın biz ikimiz gideriz,:):):) |
[QUOTE=murat26;178240]Günaydın, Hayırlı işler...[/QUOTE]
Günaydın ortak nasılsın varmı ilerleme solucan işinde :D:p |
Kardeşim bu platformda ticarete yer yok şikayet ederim bak sizi yetkililere
Gerçi hoş Muratda bu sitede yetkili ama olsun daha üst düzey yetkililere şikayet ederim sizi ona göre böyle işleri cepten görüşün:D:D:D |
Ama siz genede bana solucan ayırmayı unutmayın isterseniz:D
|
Benim nöbet sonaerdi ve çok uykum geldi
organize işler bunlar toplantıya gelmeyeni şişler bunlar iyisimi gidip eve yatayım ben; adamı fişler bunlar..... |
Günaydın, Hayırlı işler
|
100 adet solucan 5 TL uğurum sanada ayıralımmı bi paket :D:D:D
|
[QUOTE=faruk1;178276]Günaydın, Hayırlı işler[/QUOTE]
günaydın |
teğmenim iyi istirahatler akşama görüşürüz yoklamayı alırsın artık :)
|
bana da solucan ayırın şöyle babcanlar dan olsun,sert bakışlı olsun:D:D:D
|
[QUOTE=barmenmetin;178258]Günaydın ortak nasılsın varmı ilerleme solucan işinde :D:p[/QUOTE]
O iş tamam:) |
günaydın hayırlı işler
|
Büyük TEHDİT :Akşam TV ye çıkacakmışım.Solucan işi ile iştigal edenler bana adını yazdırsın TV de bana solucan ayırmıyorlar diye hepinizi ifşa edeceğim.Hadi bakalım elmi yaman beymi yaman.
|
[QUOTE=özdemir;178307]bana da solucan ayırın şöyle babcanlar dan olsun,sert bakışlı olsun:D:D:D[/QUOTE]
balığa gelmiyorsun evde solucanmı seveceksin:D:D:D |
Cahit abi ESABDER üyelerine yapacakları oltanın özelliklerini söyledin mi:confused:
Nasıl olta götürecekler, nasıl mantar kullanacaklar, kaçlık misina, kaçlık iğne kullanacaklar ... Yoksa kolay kolay trofe gümüş yakalayamazlar..:p:D |
[QUOTE=esk balık timi;178336]balığa gelmiyorsun evde solucanmı seveceksin:D:D:D[/QUOTE]
:D:D:D |
Hayırlı günler...:)
|
herkese merhabalar
|
faruk burlardamısın
|
[QUOTE=bjkol;178429]faruk burlardamısın[/QUOTE]
Nerelerde ki...:confused::confused: Hiç sesi çıkmıyor..:rolleyes: Yoksa sarıyer için kayış mı atacakda yazışmıyor...:p:p |
[QUOTE=AkAY;178422]Hayırlı günler...:)[/QUOTE]
Göker oltaları sağlam yap, gümüşler çok sert..:p:p Oltalarını koparıp suya götürmesin sonra..:D:D |
Bu hafta sonu küçük bir org. yapsakmıki:rolleyes::rolleyes:
Sarıyere antrenman olurdu.Kollarımız güçlenirdi.;) Sarıyerde sazanları çekerken fazla zorlanmazdık..:p:p |
[QUOTE=alikoc6868;178439]Göker oltaları sağlam yap, gümüşler çok sert..:p:p
Oltalarını koparıp suya götürmesin sonra..:D:D[/QUOTE] Kalın lastik hazırladım onlara bağlıycam, 50'lik misinaya 40'lık saçak yaptım gümüş için abi tam tertibat...;) |
[QUOTE=alikoc6868;178440]Bu hafta sonu küçük bir org. yapsakmıki:rolleyes::rolleyes:
Sarıyere antrenman olurdu.Kollarımız güçlenirdi.;) Sarıyerde sazanları çekerken fazla zorlanmazdık..:p:p[/QUOTE] Cahit abi malum yere düşünüyor c.tesi için.onla irtibata bi geç abi :D:D |
Herkese iyi akşamlar..Selamsız daldık muhabbete kusura kalmayın agalar
|
[QUOTE=sedatuzture;178325]Büyük TEHDİT :Akşam TV ye çıkacakmışım.Solucan işi ile iştigal edenler bana adını yazdırsın TV de bana solucan ayırmıyorlar diye hepinizi ifşa edeceğim.Hadi bakalım elmi yaman beymi yaman.[/QUOTE]
Sedat amca ortaklık bozuldu para bölüşmede anlaşamadık.Artık herkes kendi solucanını kendi bulacak :D:D:D |
İyi geceler cümleten Abiler Kardeşler..
|
Selam, herkese iyi akşamlar dostlar...:)
|
[QUOTE=cat_memeda;178655]İyi geceler cümleten Abiler Kardeşler..[/QUOTE]
[QUOTE=TR16AVCI;178672]Selam, herkese iyi akşamlar dostlar...:)[/QUOTE] iyi akşamlar nasılsınız |
[QUOTE=barmenmetin;178674]iyi akşamlar nasılsınız[/QUOTE]
Eyvallah Metin kardeşm iyilik sağlık, sen nasılsın? |
Çok şükür abi iyiyim
|
[QUOTE=barmenmetin;178680]Çok şükür abi iyiyim[/QUOTE]
Allah daha iyi etsin kardeşim benim, bu akşam sayfa pek haraketli değil gibi. Toplantı falanmı var acaba...:) |
Dernekte haftalık toplantı vardı.Ben erken çıktım ilerleyen dakikalarda gelirler sanırım
|
[QUOTE=cat_memeda;178655]İyi geceler cümleten Abiler Kardeşler..[/QUOTE]
Merhaba Mehmet iyi geceler |
[QUOTE=TR16AVCI;178672]Selam, herkese iyi akşamlar dostlar...:)[/QUOTE]
Hoşgeldin Cahit sana da iyi akşamlar |
Hayırlı geceler...:)
|
[QUOTE=kulekreis;178695]Hoşgeldin Cahit sana da iyi akşamlar[/QUOTE]
Eyvallah Reisim bil mukabele...:) |
[QUOTE=barmenmetin;178689]Dernekte haftalık toplantı vardı.Ben erken çıktım ilerleyen dakikalarda gelirler sanırım[/QUOTE]
Evet haklısın ilan edilmişti konusunda...:) |
Kütahyadan selamlar, hayırlı geceler dostlar
|
iyi akşamlar
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:35. |