![]() |
|
[QUOTE=mehteran;180925]Günaydınlar dostlar. Ulviii ağabeeeyy nerelerdesin sen yavvvvvv. Valla birdaha denkgeldiğimizde ceza kasecem haberin ola.[/QUOTE]
Geldim,geldim..:)Cezaya razıyız..;)Herkese hayırlı akşamlar..:) [QUOTE=TR16AVCI;182334]Hayırlı pazarlar Trakyalı dostlar...[/QUOTE] Sanada hayırlı pazarlar..:) [QUOTE=hakan-43;182384]Herkeze hayırlı pazarlar selamlar[/QUOTE] Bizdende bol selam,sağolun..:) |
Çok şükür yüzünü gören cennetlik vallahi. Angaraya turnaya bekliyoruz.
|
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
|
iyi akşamlar trakyalı balıkçı arkadaşlar
|
[QUOTE=mehteran;182735]Çok şükür yüzünü gören cennetlik vallahi. Angaraya turnaya bekliyoruz.[/QUOTE]
O işten pek anlamam..;) Kral'ın uzmanlık alanı gibi geliyor bana ne dersin?;) Sayemde Cennet'likte oldun oh be,şimdi yan gel yat..:D Ne zaman bu Turna işi? Kısmette varsa geliriz sevgili dostum..;) Sizleride baya baya özledim hani..;) [QUOTE=hakan-43;182764]Günaydın arkadaşlar hayırlı işler[/QUOTE] Merhaba Hakan,sanada hayırlı akşamlar..:) [QUOTE=molla;183105]iyi akşamlar trakyalı balıkçı arkadaşlar[/QUOTE] İyi akşamlar Molla kardeş..:) |
[QUOTE=ULVİ;183533]O işten pek anlamam..;)
Kral'ın uzmanlık alanı gibi geliyor bana ne dersin?;) Sayemde Cennet'likte oldun oh be,şimdi yan gel yat..:D Ne zaman bu Turna işi? Kısmette varsa geliriz sevgili dostum..;) Sizleride baya baya özledim hani..;) Biz özlenmeyek adammıyız ağabeyim,:p özleyeceksin tabiki, bak biz sizleri nasıl özlüyoruz kapınızı çalmadan duramıyoruz.;) Nasipse 24.25. Nisan gibi olacak inşallah. Saygıyla ellerinden öpüyorum abim. |
Günaydın Trakya...:)
|
Günaydın, hayırlı işler...
|
Günaydın. Hayırlı günler.... :)
|
Hayırlı sabahlar arkadaşlar.
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:56. |
|