![]() |
[QUOTE=A.Nuri;346059]Benim gönlüm sizlerle kardeşim..:p
ben o dersleri yıllar önce görmüştüm :):) Sayın Serkan inanç ne zaman oltamı verirsen atış derslerinize sitilimi göstermeğe gelirim:D:D:D[/QUOTE] Sayın Ayhan Nuri Şimşek amca bahsettiğin olta Bülent Kutluca amcanın bana hediye ettiği olta ise o olayın babamla alakası yok.Sende biliyorsunki babamda kullandığı fly takımını kendi parasıyla aldı bu da demek oluyor ki Ayhan amca da gidiyor ve kendisine yakışıklı bir fly takımı alıyor.Unutmadan söyleyeyim bende bugün karnemi aldım derslerimi çok iyi.:D:D:D |
merhaba abıcım benı de listeye eklede bende yuksek olasılıkla katılacagım:)
|
[B][COLOR="Red"]KATILIMCI LİSTESİ[/COLOR][/B]
1-Tuncay UYANIK( ? - Araç var ) 2-Musa ERCİYAS ( ? - Araç var ) 3-A.Engin ÇELEBİ (Şehir içi - Araç yok) 4-Efe İNANÇ ( ? - Araç var ) 5-Serkan İNANÇ ( ? - Araç var ) 6-Bülent KAHRAMAN (Farketmez - Araç yok) 7-Kerem Avşar (? - ?) 8-Azizcan ŞEKERCAN (Şehir içi- Araç var) 9-Murat DENERİ ( ?- Araç yok) 10- Yalçın DİCLE (Şehir içi - Araç var) 11- Hakan Başar (Farketmez-Araç var) 12- Emre Bayram(?- ?) |
[QUOTE=emre;346061]merhaba abıcım benı de listeye eklede bende yuksek olasılıkla katılacagım:)[/QUOTE]
Emre abi ben seni listeye ekledim aracın varmı ? ve nerden geleceksen buraya yazman lazım ki aracın yoksa seni birileri alması için. ;) |
Adının yanında soru işareti bulunan katılımcılar şehir içi/dışı tercihlerini ve araç durumlarını da yazarsa enerjimizi daha ekonomik olarak kullanırız ;)
Liste için ilk mesajım aşağıdadır [url]http://www.oltacilar.com/showpost.php?p=345948&postcount=3[/url] |
Engin amca benim mesajımın neresini değiştirdin anlayamadım ben zaten düzeltmiştim. :D:D:D
|
Emre Bayram'ı listeye eklerken sonda kalan [/QUOTE] kısmını silmeyi unutmuşsun Efeciğim ;)
|
[QUOTE=EFE;346060]Sayın Ayhan Nuri Şimşek amca bahsettiğin olta Bülent Kutluca amcanın bana hediye ettiği olta ise o olayın babamla alakası yok.Sende biliyorsunki babamda kullandığı fly takımını kendi parasıyla aldı bu da demek oluyor ki Ayhan amca da gidiyor ve kendisine yakışıklı bir fly takımı alıyor.Unutmadan söyleyeyim bende bugün karnemi aldım derslerimi çok iyi.:D:D:D[/QUOTE]
Aferim hep böyle iyi karneler getir. baban gibi,kötü karnen olmasın:confused::confused: |
Engin amca teşekkürler.
A. Bülent Kutluca amca sen gelmiyormusun? gelirsen Emreyide getirirmisin. |
[QUOTE=EFE;346068]Engin amca teşekkürler.
A. Bülent Kutluca amca sen gelmiyormusun? gelirsen Emreyide getirirmisin.[/QUOTE] Efecim aferin karnen iyi olması sevindirdi beni dahada iyi olması için çalış oldumu canım benim..:D |
[QUOTE=EFE;346068]Engin amca teşekkürler.
A. Bülent Kutluca amca sen gelmiyormusun? gelirsen Emreyide getirirmisin.[/QUOTE] Efe'cim öncelikle karnen için tebrik ediyorum gözlerinden öperim,ben şehir dışında olacam yetişmeye çalışırım,Emre'nin de selamı var,pazar günü kuzenleri ile planları var ama gelmeyi istiyor bir bakalım pazar ola hayrola,,,:) |
GÜNCEL LİSTE
[B]KATILIMCI LİSTESİ[/B]
1-Tuncay UYANIK( ? - [COLOR="Green"][B]Araç var[/B][/COLOR] ) 2-Musa ERCİYAS ( ? - [COLOR="Green"][B]Araç var[/B] [/COLOR]) 3-A.Engin ÇELEBİ ([COLOR="DarkRed"][B]Şehir içi[/B][/COLOR] - [COLOR="Red"][B]Araç yok[/B][/COLOR]) 4-Efe İNANÇ ( ? - [B][COLOR="Green"]Araç var[/COLOR][/B] ) 5-Serkan İNANÇ ( ? - [COLOR="Green"][B]Araç var[/B][/COLOR] ) 6-Bülent KAHRAMAN (Farketmez - [B][COLOR="Red"]Araç yok[/COLOR][/B]) 7-Kerem Avşar (? - ?) 8-Azizcan ŞEKERCAN ([COLOR="DarkRed"][B]Şehir içi[/B][/COLOR]- [COLOR="Green"][B]Araç var[/B][/COLOR]) 9-Murat DENERİ ( ?- [B][COLOR="red"]Araç yok[/COLOR][/B]) 10-Yalçın DİCLE ([COLOR="DarkRed"][B]Şehir içi[/B][/COLOR] - [COLOR="Green"][B]Araç var[/B][/COLOR]) 11- Hakan Başar (Farketmez-[B][COLOR="Green"]Araç var[/COLOR][/B]) 12- Emre Bayram( ? - ? ) |
Engin cumartesi akşam kesinleşir sen merak etme emre murat abi bende hakan abide dört kişi bende ginede bakarız..:)
|
Hiç şehir dışı göremedim. Galiba bu hafta çimende rüzgar ve yağmur elverdiğince çalışacağız.
|
an itibariyle dikmende kar atıştırmaya başladı, yarına hava durumu değişebilir
|
Kar yagisi icin bi planlama yoktu
yagmur ve acik hava icin program yapmistik simdi iptalmi oldu.:) |
Fedai abiyi yakınen tanıyanlar bilirler.
Meşhur bir lafı vardır. "Fikrim geldi." Şimdide benim fikrim geldi:D Gayet güzel, yakın, sundurma-su-wc gibi ihtiyaçlara cevap verebilecek, kimsenin bizi rahatsız etmeyeceği, su kıyısı bir mekan biliyorum;) Hatta fly fishing atış çalışmasından sonra kar üzerinde çift kale maç bile yapabiliriz:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346091]Fedai abiyi yakınen tanıyanlar bilirler.
Meşhur bir lafı vardır. "Fikrim geldi." Şimdide benim fikrim geldi:D Gayet güzel, yakın, sundurma-su-wc gibi ihtiyaçlara cevap verebilecek, kimsenin bizi rahatsız etmeyeceği, su kıyısı bir mekan biliyorum;) Hatta fly fishing atış çalışmasından sonra kar üzerinde çift kale maç bile yapabiliriz:D[/QUOTE] İşte bu serkan abi.:) Hakan abiyle aynı takımdayım ama :D |
[QUOTE=Ke®eM;346092]İşte bu serkan abi.:) Hakan abiyle aynı takımdayım ama :D[/QUOTE]
Hakan abiyle sen aynı takımda ol tamam hiçbir sıkıntı yokta. Banada Engin, Musa, Murat Deneri gibi benden aşağı kalmayanları vermeyesin sakına. Haaa bunlarla ben aynı takımda olacaksam o zaman Bülent Kahraman' da bizim takımda olsun ki kilo ortalamasını düşürelim:D Şaka bir yana hoca uyansın, onunda fikrini almak lazım. Ama bence mekan on numara;) |
[QUOTE=A.Bülent KUTLUCA;346074]Efe'cim öncelikle karnen için tebrik ediyorum gözlerinden öperim,ben şehir dışında olacam yetişmeye çalışırım,Emre'nin de selamı var,pazar günü kuzenleri ile planları var ama gelmeyi istiyor bir bakalım pazar ola hayrola,,,:)[/QUOTE]
Dört gözle bekliyorum... |
Değerli arkadaşlar,
Bu hafta sonu ( 26 Ocak 2014 Pazar günü ) yapmayı planladığımız Fly Fishing Atış Çalışması faaliyetini hava muhalefeti nedeniyle Bayındır Barajı ( Mavi Göl ) nda yapmayı uygun gördük. Katılabilecek arkadaşlarımızın Pazar günü sabahı en geç 10:00' da Mavi Göl’ de olmalarını rica ediyoruz. Sabah kahvaltısı ve öğle yemeği her zaman ki gibi toplu olarak yapılacağından katılımcıların herhangi bir şey getirmelerine gerek yoktur. İrtibat için: 0533 810 38 58 Saygı ve selamlarımla, |
Sayın başkan bende semaver ve büyük mangal var. Sabah 9;30 oradayım.
|
Arkadaşlar bende etlik aşağı eğlenceden katılacağım arabam var yardımcı olabilirim.
|
Bende oglum la birlikde kayas dan katilacam size sabah 9 bucuk da baraj girisinde gorusuruz.
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346101]Değerli arkadaşlar,
Bu hafta sonu ( 26 Ocak 2014 Pazar günü ) yapmayı planladığımız Fly Fishing Atış Çalışması faaliyetini hava muhalefeti nedeniyle Bayındır Barajı ( Mavi Göl ) nda yapmayı uygun gördük. Katılabilecek arkadaşlarımızın Pazar günü sabahı en geç 10:00' da Mavi Göl’ de olmalarını rica ediyoruz. Sabah kahvaltısı ve öğle yemeği her zaman ki gibi toplu olarak yapılacağından katılımcıların herhangi bir şey getirmelerine gerek yoktur. İrtibat için: 0533 810 38 58 Saygı ve selamlarımla,[/QUOTE] Merhaba, Yeni arkadaşların da katılımı ile sıfırdan başlıyor gibi kısa bir girişin ardından en geç saat 10.30 civarında atış çalışmalarımıza başlıyor olacağız. Yarın için hava gün boyu yağmurlu gösteriyor. Katılımcılar yedekleri ile birlikte yağmurluk ve şapkalarını unutmasınlar. İğneye bağlı sinek kullanacak arkadaşlar mutlaka gözlüklerini yanlarına alsınlar. Çalışma için sinek bağlamak şart değil bunun yerine pamuksu malzeme ile çalışacağız. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346095]Hakan abiyle sen aynı takımda ol tamam hiçbir sıkıntı yokta.
Banada Engin, Musa, Murat Deneri gibi benden aşağı kalmayanları vermeyesin sakına. Haaa bunlarla ben aynı takımda olacaksam o zaman Bülent Kahraman' da bizim takımda olsun ki kilo ortalamasını düşürelim:D Şaka bir yana hoca uyansın, onunda fikrini almak lazım. Ama bence mekan on numara;)[/QUOTE] :D:D:D Başkan alemsin yaa..:D:D:D |
[QUOTE=Musa ERCİYAS;346143]:D:D:D Başkan alemsin yaa..:D:D:D[/QUOTE]
Heee... Başkan alemsin deyip kendini üstlere çıkartma. Yahu yaptığın böcük bardakta bile boğuluyor candost:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346146]Heee...
Başkan alemsin deyip kendini üstlere çıkartma. Yahu yaptığın böcük bardakta bile boğuluyor candost:D[/QUOTE] Benim yaptığım böcüğü yarın avlakta görürürüz candostum. Arkadaşlar ben Dikmen' den geliyorum aracı olmayan yol üstündeki arkadaşlar varsa alırım saygılar..:) |
[img]http://www.oltaciyukle.com/images/2014/01/25/md6U.jpg[/img]
[B][U][COLOR="Red"]KATILIMCI LİSTESİ[/COLOR][/U][/B] 01- Tuncay UYANIK 02- A.Bülent KUTLUCA 03- Musa ERCİYAS 04- A. Engin ÇELEBİ 05- M. Serkan İNANÇ 06- Efe İNANÇ 07- Bülent KAHRAMAN 08- Kerem AVŞAR 09- Azizcan ŞEKERCAN 10- Murat DENERİ 11- Yalçın DİCLE 12- Yılmaz ÇİFCİ 13- Enes ÇİFCİ 14- Akın KARAGÖZ (Ah Almus Ahhh.) 15- Hakan BAŞAR 16- Emre BAYRAM 17- Metin KARSLI 18- Murat CEBECİ 19- Yücel CANVAR 20- A. Kadir AKAR 21- Hakkı HARMANCIK 22- Fırat OĞRU 23- Berat UYANIK 24- Emre KUTLUCA 25- Fırat POLAT 26- Mustafa KORKMAZ Listeye ismini eklemeyi unuttuklarım varsa bilgilendirmelerini rica ediyorum. Ayrıca Mavi Göle gelişte sıkıntı yaşayacak olanlar varsa beni telefondan veya bu konu altına yazarak bilgilendirsinler. Cümleten rastgele... |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346095]Hakan abiyle sen aynı takımda ol tamam hiçbir sıkıntı yokta.
Banada Engin, Musa, Murat Deneri gibi benden aşağı kalmayanları vermeyesin sakına. Haaa bunlarla ben aynı takımda olacaksam o zaman Bülent Kahraman' da bizim takımda olsun ki kilo ortalamasını düşürelim:D[/QUOTE] Kendini yaktın ya,illa ki benide yakacan dimi komplocu başkan:D:eek::D [QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346101]Değerli arkadaşlar, Bu hafta sonu ( 26 Ocak 2014 Pazar günü ) yapmayı planladığımız Fly Fishing Atış Çalışması faaliyetini hava muhalefeti nedeniyle Bayındır Barajı ( Mavi Göl ) nda yapmayı uygun gördük. Katılabilecek arkadaşlarımızın Pazar günü sabahı en geç 10:00' da Mavi Göl’ de olmalarını rica ediyoruz. Sabah kahvaltısı ve öğle yemeği her zaman ki gibi toplu olarak yapılacağından katılımcıların herhangi bir şey getirmelerine gerek yoktur. İrtibat için: 0533 810 38 58 Saygı ve selamlarımla,[/QUOTE] Yenimahalle'den arkadaşlar sağolsun beni alacaklar.Beraberin de semaver ve mangal malzemelerini getireceğim.Beni arabasına alacaklar kesin isyan ederek''abi evi toplayıp getirseydin.''seslerini şimdiden duyuyor gibiyim:D:D:D [QUOTE=keşfetmekiçinbak;346108]Merhaba, Yeni arkadaşların da katılımı ile sıfırdan başlıyor gibi kısa bir girişin ardından en geç saat 10.30 civarında atış çalışmalarımıza başlıyor olacağız. Yarın için hava gün boyu yağmurlu gösteriyor. Katılımcılar yedekleri ile birlikte yağmurluk ve şapkalarını unutmasınlar. İğneye bağlı sinek kullanacak arkadaşlar mutlaka gözlüklerini yanlarına alsınlar. Çalışma için sinek bağlamak şart değil bunun yerine pamuksu malzeme ile çalışacağız.[/QUOTE] Üstad senin çitlek alınmıştır;);) |
Fly Fishing,
öncelikle avına saygı duymaktır; yaşatmak ve sürdürülebilir kılmak için en geçerli av yöntemidir; çevre bilincinin oluşması demektir; derin bir hazinedir; börtü böceği tanımak doğayı sevmek ve anlamlandırmaktır; çile çekmektir, bir çok avdan eli boş dönmektir; zamanla insanı, avcıyı geliştiren, araştırma yapmasını öğrenmesini sağlayan bir olgudur. O'nu kelimeler ile anlatmak neredeyse imkansız. Belki bir gün... |
[QUOTE=keşfetmekiçinbak;346184]Fly Fishing,
öncelikle avına saygı duymaktır; yaşatmak ve sürüdürülebilir kılmak için en geçerli av yöntemidir; çevre bilincinin oluşması demektir; derin bir hazinedir; börtü böceği tanımak doğayı sevmek ve anlamlandırmaktır; çile çekmektir, bir çok avdan eli boş dönmektir; zamanla insanı, avcıyı geliştiren, araştırma yapmasını öğrenmesini sağlayan bir olgudur. O'nu kelimeler ile anlatmak neredeyse imkansız. Belki bir gün...[/QUOTE] Üstad , ben Serkan başkana takıldım takılalı zaten eli boş dönenlerdenim:(:( Ben ne yapmalıyım:confused::confused: |
Sen olmuşsun zaten Bülent bey :)
|
[QUOTE=DOLFIN06;346189]Üstad , ben Serkan başkana takıldım takılalı zaten eli boş dönenlerdenim:(:(
Ben ne yapmalıyım:confused::confused:[/QUOTE] Doğayı... Kurdu, kuşu, böcüğü... Hatta ve hatta ucundan daha yeni yeni başak atmış çam fidanlarını sev... Beni sevme yahu... Sana beni sev diye yalvaran mı var Allah aşkına:D |
[QUOTE=keşfetmekiçinbak;346195]Sen olmuşsun zaten Bülent bey :)[/QUOTE]
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346196]Doğayı... Kurdu, kuşu, böcüğü... Hatta ve hatta ucundan daha yeni yeni başak atmış çam fidanlarını sev... Beni sevme yahu... Sana beni sev diye yalvaran mı var Allah aşkına:D[/QUOTE] Ben üstada soruyorum kardeşm, '' Ne yapmalıyım, ölüümmü, öldüreyim mi '' diye:rolleyes::rolleyes::rolleyes: O cevabı verdi:o:o Senden kurtuluş yok:(:(:( |
[img]http://www.oltaciyukle.com/images/2014/01/25/md6U.jpg[/img]
[COLOR="Red"] Değerli arkadaşlar, Bu hafta sonu ( 26 Ocak 2014 Pazar günü ) yapmayı planladığımız Fly Fishing Atış Çalışması faaliyetini hava muhalefeti nedeniyle Bayındır Barajı ( Mavi Göl ) nda yapmayı uygun gördük. Katılabilecek arkadaşlarımızın Pazar günü sabahı en geç 10:00' da Mavi Göl’ de olmalarını rica ediyoruz. Sabah kahvaltısı ve öğle yemeği her zaman ki gibi toplu olarak yapılacağından katılımcıların herhangi bir şey getirmelerine gerek yoktur. İrtibat için: 0533 810 38 58 Saygı ve selamlarımla,[/COLOR] [B][U][COLOR="Red"]KATILIMCI LİSTESİ[/COLOR][/U][/B] 01- Tuncay UYANIK 02- A.Bülent KUTLUCA 03- Musa ERCİYAS 04- A. Engin ÇELEBİ 05- M. Serkan İNANÇ 06- Efe İNANÇ 07- Bülent KAHRAMAN 08- Kerem AVŞAR 09- Azizcan ŞEKERCAN 10- Murat DENERİ 11- Yalçın DİCLE 12- Yılmaz ÇİFCİ 13- Enes ÇİFCİ 14- Akın KARAGÖZ (Ah Almus Ahhh.) 15- Hakan BAŞAR 16- Emre BAYRAM 17- Metin KARSLI 18- Murat CEBECİ 19- Yücel CANVAR 20- A. Kadir AKAR 21- Hakkı HARMANCIK 22- Fırat OĞRU 23- Berat UYANIK 24- Emre KUTLUCA 25- Fırat POLAT 26- Mustafa KORKMAZ Listeye ismini eklemeyi unuttuklarım varsa bilgilendirmelerini rica ediyorum. Ayrıca Mavi Göle gelişte sıkıntı yaşayacak olanlar varsa beni telefondan veya bu konu altına yazarak bilgilendirsinler. Cümleten rastgele... |
Harika bir gündü.
Bu kadar kalabalık bir ekiple sanırım Türkiye' de ilk kez böyle bir çalışma yapıldı. Engin bilgilerini sürdürülebilir ilkesiyle avlanan doğa aşığı amatör olta balıkçısı arkadaşlarıyla paylaşanlar başta olmak üzere katılım sağlayan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Hata, kusur oldu ise affola... [img]http://www.oltaciyukle.com/images/2014/01/26/KFBJHXbjc.jpg[/img] |
Müthiş bir manzara olmuş :)
|
Vay be ne güzel bir yol çizdik kendimize :) ön ayak olanların ayaklarına bilgilerini tecrübelerini bizden esirgemeyen abilerimizin ağızlarına saglık. Saygılar sevgiler mutluluk yakanızı bırakmasın hiç bir zaman.
|
Çok canlı bir gün dü:)
Havanın yağmurlu olması, arkadaşların çalışmasına ve öğrenme arzusuna engel olamadı. Emekleri geçen ve katılımcı arkadaşlara teşekkürler ederim. Bir kusurumuz var ise her kesten özür dilerim. Emeklerinize sağlık. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:49. |