![]() |
KATILIMCI LİSTESİ
1-Tuncay UYANIK( ? - ? ) 2-Musa ERCİYAS ( ? - ? ) 3-A.Engin ÇELEBİ (Şehir içi - Araç yok) 4-Efe İNANÇ ( ? - ? ) 5-Serkan İNANÇ ( ? - ? ) 6-Bülent KAHRAMAN (Farketmez - arabası yok - şemsiyesi var) 7-Kerem Avşar 8-Azizcan ŞEKERCAN (Şehir içi - Araç var) 9-Murat DENERİ (Arabası yok-Kamışı ve makinası var-Şemsiye gerekmez) |
Başkan Şemsiyemi Dediiiiin:(
Şemsiyeyi Uçurtma Niyetine Uçurmayaydıııın,,,Gitme Diyeyindin Ona,Açıvereydin Kollarını ,Tutuvereydin ;),, Mesaj Alındı Sanırım;)Sevgili Başkan,,,:) |
[QUOTE=A.Bülent KUTLUCA;346006]Başkan Şemsiyemi Dediiiiin:(
Şemsiyeyi Uçurtma Niyetine Uçurmayaydıııın,,,Gitme Diyeyindin Ona,Açıvereydin Kollarını ,Tutuvereydin ;),, Mesaj Alındı Sanırım;)Sevgili Başkan,,,:)[/QUOTE] :) ... oz büyücüsü oz |
KATILIMCI LİSTESİ
1-Tuncay UYANIK( ? - ? ) 2-Musa ERCİYAS ( ? - ? ) 3-A.Engin ÇELEBİ (Şehir içi - Araç yok) 4-Efe İNANÇ ( ? - ? ) 5-Serkan İNANÇ ( ? - ? ) 6-Bülent KAHRAMAN (Farketmez - arabası yok - şemsiyesi var) 7-Kerem Avşar 8-Azizcan ŞEKERCAN (Şehir içi - Araç var) 9-Murat DENERİ (Arabası yok-Kamışı ve makinası var-Şemsiye gerekmez)[/QUOTE] 10 Yalçın DİCLE (Şehir içi Araba ve Şemsiye mevcut) |
:(Arabam var semsiyemde var ama mesaide var pazar gunu....aksam gitsek olurmu baskanim el fenerimde var benim sabaha kadar calisiriz.
|
Haftasonu aile ziyaretine gideceğim için gelemiyorum.
Gidecek arkadaşlara şimdiden tebrikler. Bu yaz galiba çok FLY RAPORU OKUYACAĞIZ. |
[QUOTE=A.Bülent KUTLUCA;346006]Başkan Şemsiyemi Dediiiiin:(
Şemsiyeyi Uçurtma Niyetine Uçurmayaydıııın,,,Gitme Diyeyindin Ona,Açıvereydin Kollarını ,Tutuvereydin ;),, Mesaj Alındı Sanırım;)Sevgili Başkan,,,:)[/QUOTE] [QUOTE=keşfetmekiçinbak;346008]:) ... oz büyücüsü oz[/QUOTE] Şuan ihtiyaç yok. Videoyu facebooktan indirir nisan ayına girmeden tekrardan hatırlatma yaparım:D [url]https://www.facebook.com/photo.php?v=10151792835981390&set=vb.707491389&type=3&theater[/url] |
GÜNCEL LİSTE(Olaya renk katmak lazım)
[B]KATILIMCI LİSTESİ[/B]
1-Tuncay UYANIK( ? - [COLOR="Green"][B]Araç var[/B][/COLOR] ) 2-Musa ERCİYAS ( ? - [COLOR="Green"][B]Araç var[/B] [/COLOR]) 3-A.Engin ÇELEBİ ([COLOR="DarkRed"][B]Şehir içi[/B][/COLOR] - [COLOR="Red"][B]Araç yok[/B][/COLOR]) 4-Efe İNANÇ ( ? - [B][COLOR="Green"]Araç var[/COLOR][/B] ) 5-Serkan İNANÇ ( ? - [COLOR="Green"][B]Araç var[/B][/COLOR] ) 6-Bülent KAHRAMAN (Farketmez - [B][COLOR="Red"]Araç yok[/COLOR][/B]) 7-Kerem Avşar (? - ?) 8-Azizcan ŞEKERCAN ([COLOR="DarkRed"][B]Şehir içi[/B][/COLOR]- [COLOR="Green"][B]Araç var[/B][/COLOR]) 9-Murat DENERİ ( ?- [B][COLOR="red"]Araç yok[/COLOR][/B]) 10 Yalçın DİCLE ([COLOR="DarkRed"][B]Şehir içi[/B][/COLOR] - [COLOR="Green"][B]Araç var[/B][/COLOR]) |
[QUOTE=YALAZ;346009]
10 Yalçın DİCLE (Şehir içi Araba ve Şemsiye mevcut)[/QUOTE] [QUOTE=gökhan;346011]Haftasonu aile ziyaretine gideceğim için gelemiyorum. Gidecek arkadaşlara şimdiden tebrikler. Bu yaz galiba çok FLY RAPORU OKUYACAĞIZ.[/QUOTE] Aha Yalçın abide geliyor. Dur ben Yalçın abiye bu hafta sonu sağlam bir ortak ayarlayayimde sende ortaksız kal Gökhan:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;346016]Aha Yalçın abide geliyor.
Dur ben Yalçın abiye bu hafta sonu sağlam bir ortak ayarlayayimde sende ortaksız kal Gökhan:D[/QUOTE] Başkanım biz ölümüne kankayız aramıza girme:). Ankara da olsam kesin gelecektim Abi ama olmayınca olmuyor. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:18. |