Balık Avı ve Amatör Balıkçılık

Balık Avı ve Amatör Balıkçılık (http://www.oltacilar.com/index.php)
-   Mevzuatlar (http://www.oltacilar.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Her yerde kar, bizde yine ağcı... (http://www.oltacilar.com/showthread.php?t=11752)

cebeci19 11.12.13 19:29

başkanım sen varya vallahi korkulur senden ama canım ülkemin acı gerçekleri

abdul81 11.12.13 19:50

Serkan abi adam nereye dusmusuz demistir. Yazik garibim sabah cekecegi baliklarin hesabini yaparken ortada sıçan olmuş.

M.Serkan İNANÇ 11.12.13 23:37

[QUOTE=Özdemir;344565]Çok alçaksın beya, adam daha yeni yaptırmış ağları :)[/QUOTE]

[QUOTE=avcı32;344570]olayı sanki anı anına yaşadım ;))) yazık olmuş ağlara :))))[/QUOTE]

[QUOTE=avcı32;344571]abi videoları izledim gülmekten kırıldım adam bildiğin ava gitmiş av olmuş haberi yok...:)))[/QUOTE]

[QUOTE=gökhan;344580]Başkanım senden korkulur.
Adama iyi yapmışsınız ama.[/QUOTE]

[QUOTE=Musa ERCİYAS;344583]Canlı canlı itiraf ettirmişsin candost agcı agcıya kızıyor çek agını biz nere atacaz diye çok güldüm..
Yavuz hırsız ev sahibini kovarmış misali...:D:D:D
Paylaşım için sagol başkanım..[/QUOTE]

[QUOTE=Fedai ERDEM;344586]Başkan Telefondada konuştuk..
üzülünmü gülenmi.. Ne diyim.. Vel asıl kendi düşen iyi yere düşmüş..:)[/QUOTE]

[QUOTE=cebeci19;344587]başkanım sen varya vallahi korkulur senden ama canım ülkemin acı gerçekleri[/QUOTE]

[QUOTE=abdul81;344588]Serkan abi adam nereye dusmusuz demistir. Yazik garibim sabah cekecegi baliklarin hesabini yaparken ortada sıçan olmuş.[/QUOTE]

Değerli arkadaşlar,
Bu tür durumlarla yüzlerce defa karşılaşmış bir amatör olarak konunun ilk mesajında da yazdığım üzere ben sadece;
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;344555]
Konuda bahsi geçen hiçbir kişinin veya kurumun alınmamasını rica ediyorum.
Dilimin döndüğü kadarıyla, ufacık bir örnek göstererek içinde bulunduğumuz durumu anlatmaya çalıştım[/QUOTE]

kulekreis 12.12.13 00:14

Yok arkadaslar bundan boyle ulu orta ve orta yerde konusmayacagim. Baksaniza adam nasil da tufaya gelmis. Ne demis atalarimiz babana bile guvenmeyeceksin.

ÇARŞI 20.12.13 14:59

Başkanım, O gün sizi mahalleden uğurladığımda, kar yeni yağmaya başlamıştı, gece olduğunda kar mahallede 10 cm e yaklaşınca, dedim başkanı bi arayayım, sen meşgule attın, demek Hüseyin ağabeyinle muhabbeti kaynatıyormuşun:)

Uzun konuları okumayı sevmiyorum, fakat kelimesi kelimesine okudum :D

Musa ERCİYAS 20.12.13 16:32

Yanlız bir konuya dikkat çekmek isterim oltacı dostlarım başkandan uçanla kaçan kurtulmaz bu böyle biline..:):D

M.Serkan İNANÇ 21.12.13 00:23

[QUOTE=kulekreis;344604]Yok arkadaslar bundan boyle ulu orta ve orta yerde konusmayacagim. Baksaniza adam nasil da tufaya gelmis. Ne demis atalarimiz babana bile guvenmeyeceksin.[/QUOTE]

[QUOTE=ÇARŞI;344704]Başkanım, O gün sizi mahalleden uğurladığımda, kar yeni yağmaya başlamıştı, gece olduğunda kar mahallede 10 cm e yaklaşınca, dedim başkanı bi arayayım, sen meşgule attın, demek Hüseyin ağabeyinle muhabbeti kaynatıyormuşun:)

Uzun konuları okumayı sevmiyorum, fakat kelimesi kelimesine okudum :D[/QUOTE]

[QUOTE=Musa ERCİYAS;344709]Yanlız bir konuya dikkat çekmek isterim oltacı dostlarım başkandan uçanla kaçan kurtulmaz bu böyle biline..:):D[/QUOTE]

Senin aradığında muhabbet çok koyuydu Sinan;)
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;344555]
Doğa aşığı amatörün hafta stresinden uzaklaşıp spor ve dinlence yapayim derken her zaman karşılaştığı durumlar anlayacağınız

Üzerinden 40 sene geçmiş Su Ürünleri Kanunu’ muzu hep beraber oturup sil baştan yazsak ne yazar, yazmasak ne yazar...
40 senedir işlemeyen bu mekanizmayı ilk önce işler hale getirerek işe başlamak bence en mantıklı olanıdır diye düşünüyorum...

AMATÖR BALIKÇILIĞI mevcut kanunlar çerçevesinde yapan tüm doğa aşıklarına rastgelsin...
[/QUOTE]

Ferhat AYAS 23.12.13 09:54

:) sende bir çekicilik var sanırım Başkanım. Nereye gitsen, bu ağcılar ile karşılaşıyorsun.

ufukkula 26.12.13 21:07

Çalışmaya devam... Doğa sizi korusun Başkanım..

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:49.