![]() |
[QUOTE=AteşDalyan;198447]Ayıp olmasın diye gideceksek, gazoz filan götürmemek lazım, çok ayıp olur.:D:D:D[/QUOTE]
Cumartesi gazozlarımızı içeriz.;);) Zaten pazara bir şey kalmıyor....:D:D:D |
[QUOTE=alikoc6868;198444]:D:D:D:D:D:D
Ateş hocam filmde ufak bir rolde bana düşmezmi acaba...:rolleyes::rolleyes::D:D Kötü adam rolünü iyi oynarım...:p:p[/QUOTE] Anlaşılan pelitözü için hazırlıklar var...;) Filmde herkez rol alıyosa Sadık amca ile bizim ekip de ilahiyat grubunu oynayalım bari... Çok güzel balık ve hayır duası yapılır...:D |
[QUOTE=alikoc6868;198451]Cumartesi gazozlarımızı içeriz.;);)
Zaten pazara bir şey kalmıyor....:D:D:D[/QUOTE] Yani ayıp olmaz diyorsun gazoz konusunda. Ya yürüyüşe filan çıkarsak, yalpalamadan yürümek zor olmaz mı? Ben gazoza alışkın değilim, benim yerime Cahit yürüsün kortejle.:D:D:D |
[QUOTE=AkAY;198452]Anlaşılan pelitözü için hazırlıklar var...;) Filmde herkez rol alıyosa Sadık amca ile bizim ekip de ilahiyat grubunu oynayalım bari... Çok güzel balık ve hayır duası yapılır...:D[/QUOTE]
Senaryoyu Ateş hocam yazıyor, eeee sizede uygun bir rol bulur herhalde...:p:p |
[QUOTE=AteşDalyan;198454]Yani ayıp olmaz diyorsun gazoz konusunda. Ya yürüyüşe filan çıkarsak, yalpalamadan yürümek zor olmaz mı? Ben gazoza alışkın değilim, benim yerime Cahit yürüsün kortejle.:D:D:D[/QUOTE]
Kortej pazar günü geçmiyecekmi....:rolleyes::rolleyes::D:D Flamamızı kamil tutar...:) Bizde kenarda bol bol alkış tutarız size..:D:D:D |
[QUOTE=AkAY;198452]Anlaşılan pelitözü için hazırlıklar var...;) Filmde herkez rol alıyosa Sadık amca ile bizim ekip de ilahiyat grubunu oynayalım bari... Çok güzel balık ve hayır duası yapılır...:D[/QUOTE]
Evet Pelitözü hazırlıkları var ama balığa değil. Törenlere katılacağız, yürüyüş filan varmış, ESABDER muhakkak katılacak diyorlar. Ben bu yaştan sonra flama taşıyacak değilim, o iş için sen görevlisin.:D:D:D |
[QUOTE=AteşDalyan;198457]Evet Pelitözü hazırlıkları var ama balığa değil. Törenlere katılacağız, yürüyüş filan varmış, ESABDER muhakkak katılacak diyorlar. Ben bu yaştan sonra flama taşıyacak değilim, o iş için sen görevlisin.:D:D:D[/QUOTE]
Aaa tören mi düzenlemişler bizim için... Cidden balık tutmıycak mıyız şimdi...:eek::eek: Eee tabi takım elbiseyle filan gitmek lazım... :p:p:p |
[QUOTE=AteşDalyan;198428]Günaydın Rüştücüğüm,
Derneğe film ve Dizi teklifleri de gelir artık, "Amatörsün Dediler, Vermediler!!!" adlı bir dizi çekeceklermiş. Konusu, tırıvırı imalatı ile uğraşan zengin bir fabrikatörün kızına fakir ama iyi yürekli bir amatör aşık olur. Fakat fabrikatör tırıvırı satan bir bayiye kızı vermek istemektedir. Amatör bunun üzerine kendini balığa vurur, hafta içi, hafta sonu, gece gündüz, kepeneze gitmeye başlar. Geçimini pire satarak kazanan amatör için artık zor günler başlamıştır. Ancak kader ağlarını örmektedir, tam bu sırada amatörler bir dernek kurarlar ve hem kızı hem de amatörü kurtararak mutlu sona ulaşılır. Filmde genç kızı Hadise, iyi yürekli amatörü de Cahit oynuyor. Tırıvırı imalatçısı fabrikatör rolünü Sadık abiye teklif ettik, yaşça o uygun. Kızı almaya talip bayi rolünde sanırım Kamil olacak. Ben meyhane sahibi Hulusi rolündeyim, sen de üzerine ESABDER yazılı Sorkun çömleği satan güveççi rolündesin. Senaryo hazır, cast hazır, çekimlere bugün yarın başlanır.:D:D:D[/QUOTE] :D:D:D Roller paylaşılmış çekimlere ne zaman başlıyoruz hocam:):) |
[QUOTE=AkAY;198458]Aaa tören mi düzenlemişler bizim için... Cidden balık tutmıycak mıyız şimdi...:eek::eek: Eee tabi takım elbiseyle filan gitmek lazım... :p:p:p[/QUOTE]
Ne balığı, törenlere gidiyoruz, takım elbise şart zaten.:D:D |
[QUOTE=KIZILCIKLI_26;198460]:D:D:D
Roller paylaşılmış çekimlere ne zaman başlıyoruz hocam:):)[/QUOTE] Artistlik işler olunca zıplarsın hemen ortaya, senin dersin neyin yok mu:rolleyes: |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:02. |