![]() |
[QUOTE=esk balık timi;198403]akşam TEMA başkanı ferruh abiden telefon geldi pazar günü pelitözünde bir kaç derneğin etkinliği olacakmış vali ve tugay komutanıda gelecekmiş ESABDER ide aramızda görmek istiyoruz diyorlar,bu hafta pelitözü yolu gözüküyor gibi:D:D:D[/QUOTE]
Günaydın Herkese, Etkinliğin içeriğini öğrenelim de ona göre hazırlıklı olalım. Ferruh Bey Tema Bölge Sorumlusudur, davet konusunu akşama tartışalım. Görüşmek üzere.:D |
Sayın hocam benim tahminime göre çevre etkinliği olabilir.Eğitim birlikleride katılabilir bize :D:D acemi eğitecez hocammmm
|
[QUOTE=rüştü26;198405]Günaydın arkadaşlar..Hayırlı günler hayırlı işler..
Bilecik-Sakarya gazetesi dünkü sayısında derneğimize özellikle Ateş Dalyan başkanımıza tam sayfa ayırmış ..Gazeteyi derneğe getireceğim..[/QUOTE] Günaydın Rüştücüğüm, Derneğe film ve Dizi teklifleri de gelir artık, "Amatörsün Dediler, Vermediler!!!" adlı bir dizi çekeceklermiş. Konusu, tırıvırı imalatı ile uğraşan zengin bir fabrikatörün kızına fakir ama iyi yürekli bir amatör aşık olur. Fakat fabrikatör tırıvırı satan bir bayiye kızı vermek istemektedir. Amatör bunun üzerine kendini balığa vurur, hafta içi, hafta sonu, gece gündüz, kepeneze gitmeye başlar. Geçimini pire satarak kazanan amatör için artık zor günler başlamıştır. Ancak kader ağlarını örmektedir, tam bu sırada amatörler bir dernek kurarlar ve hem kızı hem de amatörü kurtararak mutlu sona ulaşılır. Filmde genç kızı Hadise, iyi yürekli amatörü de Cahit oynuyor. Tırıvırı imalatçısı fabrikatör rolünü Sadık abiye teklif ettik, yaşça o uygun. Kızı almaya talip bayi rolünde sanırım Kamil olacak. Ben meyhane sahibi Hulusi rolündeyim, sen de üzerine ESABDER yazılı Sorkun çömleği satan güveççi rolündesin. Senaryo hazır, cast hazır, çekimlere bugün yarın başlanır.:D:D:D |
[QUOTE=AteşDalyan;198428]Günaydın Rüştücüğüm,
Derneğe film ve Dizi teklifleri de gelir artık, "Amatörsün Dediler, Vermediler!!!" adlı bir dizi çekeceklermiş. Konusu, tırıvırı imalatı ile uğraşan zengin bir fabrikatörün kızına fakir ama iyi yürekli bir amatör aşık olur. Fakat fabrikatör tırıvırı satan bir bayiye kızı vermek istemektedir. Amatör bunun üzerine kendini balığa vurur, hafta içi, hafta sonu, gece gündüz, kepeneze gitmeye başlar. Geçimini pire satarak kazanan amatör için artık zor günler başlamıştır. Ancak kader ağlarını örmektedir, tam bu sırada amatörler bir dernek kurarlar ve hem kızı hem de amatörü kurtararak mutlu sona ulaşılır. Filmde genç kızı Hadise, iyi yürekli amatörü de Cahit oynuyor. Tırıvırı imalatçısı fabrikatör rolünü Sadık abiye teklif ettik, yaşça o uygun. Kızı almaya talip bayi rolünde sanırım Kamil olacak. Ben meyhane sahibi Hulusi rolündeyim, sen de üzerine ESABDER yazılı Sorkun çömleği satan güveççi rolündesin. Senaryo hazır, cast hazır, çekimlere bugün yarın başlanır.:D:D:D[/QUOTE] :D:D:D:D:D:D |
hayırlı günler .....:)
Pelitözüne gitmek artık mecbur.......:D:D:D Yoksa çok ayıp ederiz.....:p:p |
[QUOTE=AteşDalyan;198428]Günaydın Rüştücüğüm,
Derneğe film ve Dizi teklifleri de gelir artık, "Amatörsün Dediler, Vermediler!!!" adlı bir dizi çekeceklermiş. Konusu, tırıvırı imalatı ile uğraşan zengin bir fabrikatörün kızına fakir ama iyi yürekli bir amatör aşık olur. Fakat fabrikatör tırıvırı satan bir bayiye kızı vermek istemektedir. Amatör bunun üzerine kendini balığa vurur, hafta içi, hafta sonu, gece gündüz, kepeneze gitmeye başlar. Geçimini pire satarak kazanan amatör için artık zor günler başlamıştır. Ancak kader ağlarını örmektedir, tam bu sırada amatörler bir dernek kurarlar ve hem kızı hem de amatörü kurtararak mutlu sona ulaşılır. Filmde genç kızı Hadise, iyi yürekli amatörü de Cahit oynuyor. Tırıvırı imalatçısı fabrikatör rolünü Sadık abiye teklif ettik, yaşça o uygun. Kızı almaya talip bayi rolünde sanırım Kamil olacak. Ben meyhane sahibi Hulusi rolündeyim, sen de üzerine ESABDER yazılı Sorkun çömleği satan güveççi rolündesin. Senaryo hazır, cast hazır, çekimlere bugün yarın başlanır.:D:D:D[/QUOTE] :D:D:D:D:D:D Ateş hocam filmde ufak bir rolde bana düşmezmi acaba...:rolleyes::rolleyes::D:D Kötü adam rolünü iyi oynarım...:p:p |
[QUOTE=alikoc6868;198443]hayırlı günler .....:)
Pelitözüne gitmek artık mecbur.......:D:D:D Yoksa çok ayıp ederiz.....:p:p[/QUOTE] Ayıp olmasın diye gideceksek, gazoz filan götürmemek lazım, çok ayıp olur.:D:D:D |
[QUOTE=alikoc6868;198444]:D:D:D:D:D:D
Ateş hocam filmde ufak bir rolde bana düşmezmi acaba...:rolleyes::rolleyes::D:D Kötü adam rolünü iyi oynarım...:p:p[/QUOTE] Düşmez mi sevgili Ali, sen meyhane sahibi Hulusi'nin iş ortağısın. Erdinç'le beraber, üzüm suyu ve arpa suyu fabrikalarınız var ve amatörlere özel üzerinde "Gazoz" yazan yeni bir ürünü piyasaya sürüyorsunuz.:D:D:D |
Hayırlı günler...:)
|
[QUOTE=AteşDalyan;198448]Düşmez mi sevgili Ali, sen meyhane sahibi Hulusi'nin iş ortağısın. Erdinç'le beraber, üzüm suyu ve arpa suyu fabrikalarınız var ve amatörlere özel üzerinde "Gazoz" yazan yeni bir ürünü piyasaya sürüyorsunuz.:D:D:D[/QUOTE]
Ateş hocam senaryo tamam vallahi....;):p:p:p Erdinç abi ile kaçak gazoz üretimi mi yapacağız.....:p:p |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:32. |